Czyli jak odtworzyć twarz jakiejś kobiety podpalonej/oblanej kwasem/poparzonej/sam nie wiem przy pomocy magii fotograficznej szopy.
Jebie mnie to. Sadolowy uploader nie chce za c🤬ja pana wstawić tego filmu, więc łapcie link do YT:
youtu.be/zdYKhqdJczA
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-09-28, 20:17 ]
podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Konto usunięte
2012-09-29, 20:48
Nie wyobrażam sobie jak trzeba być POK🤬IONYM żeby tak oszpecić (kwasem czy też przez podpalenie) drugą osobę. Z osoby która zrobił to tej kobiecie powinno się zostawiać sam kadłubek i pokazywać jak w jebniętym cyrku innym pojebom żeby mieli świadomość co czeka za takie zagrania!
Konto usunięte
2012-09-29, 21:09
..z tą symetrią twarzy to raczej był sarkazm. Chyba , ze ja doszukuje sie sensu w bezsensie. Co do fotki- nos wyszedl kiepsko.
taką panienkę kwasem... sram na koran i chwd muzułmanie.
Oszpecenie w taki sposób kobiety jest oznaką najgorszego zbydlenia jakie przychodzi mi do głowy = autor oszpecenia powinien do końca życia smażyć sie w kadzi ze wrzącym gównem ! ale nie to przecież jest muzułmanin allach mu przebaczy a sam będzie dymał kozy w zagrodzie ... gdzie są święte krucjaty kiedy ich potrzeba , za jakiś czas to europejki będą oblewane kwasem przez to bydło za to że nie zakrywają twarzy .
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Po obejrzeniu tego filmu mogę powiedzieć, że autor to amator, który poznał 4 narzędzia photoshopa
Jak można scalać pokrywające się warstwy i w ogóle malować wszystko na jednej? Znacznie ograniczone możliwości późniejszej edycji. Mi przy "naprawianiu" zdjęć z XIX w. wychodziło po 200 warstw, a to i tak nie jest dużo - lubię mieć wszystko opisane i poukładane.
Myślę, że każdy grafik się ze mną zgodzi
Konto usunięte
2012-09-29, 23:41
Miała być sama twarz...
Konto usunięte
2012-09-29, 23:43
Facet źle się do tego zabiera. Ja mam taką koncepcję:
Konto usunięte
2012-09-30, 12:11
Nie lepiej wziąć zdjęcie sprzed wypadku ;d?
przeczytałem "jak otworzyć twarz kobiety" i myślałem że to jakiś poradnik co zrobić żeby wzięła do buzi... k🤬a...
podpis użytkownika
dupa dupa dupa