Nietypową formę protestu wybrał sobie kierujący samochodem ciężarowym, który zablokował przejazd Rondem Radosława w dniu 17.09.2013. O godzinie 16 zatrzymał swój pojazd na rondzie w poprzek torowiska tramwajowego twierdząc, że czas pracy mu się skończył i musi stać tam do godziny 20, protestując w ten sposób przeciwko jakości życia w Polsce i towarzyszącemu jej wyzyskowi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
Cytat:
Zna ktoś tirowca, taksiarza albo trepa który... powiedzmy nie jest "specyficzny" ?
zna ktoś wyborce po, który powiedzmy nie jest idiotą?
hahahahaha dawno sie tak tu nie uśmiałem :DDDDDD dobry dziadek polać mu!
Trochę przesadził moim zdaniem. Jak mu tak źle zarabiając około 5.000 miesięcznie, niech w jakiś normalny bądź nienormalny (ale nie taki) sposób sobie protestuje, bo blokowaniem wkurzył tylko zwykłych ludzi jak my mieszkających w Warszawie, a "szanowni" panowie politycy nawet o tym nie wiedzą, a nawet jeśli to prędzej sobie żartują z niego niż biorą to na poważnie. Lecz co by nie było, żadnego protestu nasi politycy nie biorą na poważnie, więc mój wniosek jest taki: jego baba go musiała prze wku***ć
Nie "dobry dziadek" tylko skończony idiota, jak mu jakość życia przeszkadza, to mógł się lepiej ustawić, a nie focha w środku miasta strzelać.
Ja dziękuję za takie 6 tysięcy miesięcznie. W domu Cię nie ma, śpisz po jakiś odludziach jesz byle co byle gdzie.
Parę lat temu w pociągu poznałem i pogadałem z jednym kierowcą [wiek 50+] który był zadowolony ze swojej pracy ale jak mi poopowiadał jak to wygląda to taka kasa to mało.
Jeśli do tych 6 tysięcy doliczyć ile państwo zabiera na ZUS, NFZ i podatku dochodowego to wtedy byłby to uczciwy zarobek.
Parę lat temu w pociągu poznałem i pogadałem z jednym kierowcą [wiek 50+] który był zadowolony ze swojej pracy ale jak mi poopowiadał jak to wygląda to taka kasa to mało.
Jeśli do tych 6 tysięcy doliczyć ile państwo zabiera na ZUS, NFZ i podatku dochodowego to wtedy byłby to uczciwy zarobek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie