Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak pić whisky
Konto usunięte • 2012-06-11, 10:32
Tak, tak wiem.... Plastikowe kubeczki i tanie wino są lepsze.
Dla dojrzalszych czytelników - oto poradnik jak pić whisky.
Tylko dla anglosasów.

Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 22:46 2
Picie Whisky z colą jest jak zaproszenie na noc laski z fiutem.
Każdy bierze to co lubi ^ ^
Zgłoś
dziczek91 2012-12-30, 22:50 4
drogi autorze filmu, nie wiem w czym gustujesz jeśli chodzi o alkohole ale ja bardzo lubię "ścierkowego" Jacka Daniels'a bo w smaku przebija wiele innych butelek tego trunku. Nie jestem profesjonalistą w piciu whisky, bo piję z Colą bądź spritem i nie lubię wypić więcej niż szklankę samej bo nie sprawia mi to przyjemności, jest zwyczajnie za mocna dla mnie żeby popijać ją jak amerykanie na filmach, więc nie p🤬l bo mi przykro.. i do ciężkiej k🤬y co to ma wspólnego z "gimbazjum"?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 22:52
Koles tak sie jara tym alkoholem, ze napic sie nie da.
Zgłoś
Mardog 2012-12-30, 22:55
Od Jacka się odp🤬l
Zgłoś
minetek 2012-12-30, 22:57
był szybki kurs w wykonaniu tego pana:
sadistic.pl/jak-pic-whisky-vt120923.htm

podpis użytkownika

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 23:05
jak stara zasada mówi: im ciemniejszy alkohol tym kac gorszy xD

@dziczek91 bo whisky pije się z wodą albo lodem
Zgłoś
chybeck 2012-12-30, 23:21 3
w6667812 napisał/a:

gość jest jebnięty. rozmawia do lampki z jakimś płynem w środku. alkohol jest po to zeby go pic, a nie spuszczac sie na/do niego z zachwytu.

Tak powinno się pić w lepszym towarzystwie. Alkohol jest do picia, ale trzeba najpierw potrafić pić. Jak pójdziesz do wykwintnej restauracji z partnerką to zamówisz dania i będziesz wp🤬lał łapskami? Bo przecież jedzenie jest do jedzenia. Raczej nie.

Poza tym nie obrażaj tego kolesia, jego wąsy mają więcej klasy niż większość nas tutaj.
Zgłoś
qtas 2012-12-30, 23:29
Nap_Linek napisał/a:

Nie dla osób pijących ścierkowego jacka danielsa z biedry.

Zacznijmy od tego, że Jack Daniel's to nie WHISKY tylko WHISKEY. Pewnie jak to zwykle bywa autor poucza innych w temacie, które nie jest mu dobrze znany
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 23:30
@mefiek
Jak chcesz sobie wypić golden loch'a albo jakiegoś innego blue barrel'a i wp🤬lisz do niego cole to proszę bardzo, ale jak kupisz sobie/dostaniesz whisky z prawdziwego zdarzenia i dolewasz jakichś gówien to po prostu marnotrawstwo dobrego trunku, bo rozcieńczone i 12-letni single malt i jakieś scierwo z kauflanda smakuje tak samo.
Zgłoś
qtas 2012-12-30, 23:31
chybeck napisał/a:

Tak powinno się pić w lepszym towarzystwie. Alkohol jest do picia, ale trzeba najpierw potrafić pić. Jak pójdziesz do wykwintnej restauracji z partnerką to zamówisz dania i będziesz wp🤬lał łapskami?

Dobrego Whisky nie pije się w restauracji. Mało tego z reguły Whisky dobrej klasy nie pije się w towarzystwie... a już na pewno nie w większej grupce znajomych.
Zgłoś
Sema 2012-12-30, 23:32 1
Ten wąsaty dziad pije to z taką gracją i j🤬ą szarmancją ,że się odechciewa nawet k🤬a pić zdrowe soki z zdrowych owoców.
Zgłoś
Maciek_Rudy 2012-12-30, 23:35
Tak szczerze, to nigdy nie widziałem Jacka Danielsa w Biedronce, więc nie p🤬l mi tu o prawdziwej whisky
Zgłoś
wigoor 2012-12-30, 23:39
taaa,trunek dla "elit" a nie dla "gimbazy" jak to napisałeś... pracując swego czasu w hotelu 4 gwiazdkowym naoglądałem się, że pieniądze z człowieka dżentelmena nie robią. Płacąc połowę mojej pensji za 2 szklanki zachowywali się gorzej niż my za gówniarza po starogardzkiej. Więc od trunków z biedry, czy innych pospolitych,to się odstosunkuj!
Zgłoś
PustySocho 2012-12-30, 23:44
po 1 znawcy jest Whisky i Whiskey.
po 2 Jack Daniels jest NAJLEPSZA WHISKEY i c🤬j.
po 3 ciśniecie KAŻDEGO od gimbusów etc a sami nie rozróżniacie 2 trunków.
po 4 wasze myszki jebią spermą na kilometr, nikt normalny nie kupuje kilkunastu letniej whisky, bo po 1 nie ma na to hajsu, a po 2 jak ma się nabajać to się najebie czymś tańszym.
po 5 gdzie wy kupujecie te dobre whisky? w alkoholach świata na osiedlu bo tylko wam tam sprzedają?
po 6 nigdy nie będę trzymał w okolicach alkoholu wodę.
po 8 nigdy nie będę pił czegoś co ma 30%+ w kieliszkach bo to oznaka małego k🤬sa
po 9 nie będzie mnie uczył pić jakiś dziadek z wąsem.
po 10 jesteś debilem bo właśnie zauważyłeś ze nie ma 7go.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 23:48 1
Solho napisał/a:

Nigdy mi te perfumy nie podchodziły zwykła Polska czysta najlepsza.

Jak to bydło, chlusnąć do ryja, wykrzywić mordę i na koniec się zrzygać na koszulę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie