📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:21

I kierowca się tylko traumy nabawi przez taką ślepą p🤬dę. Szkoda gościa.

Alzheimer to brak świadomości co się działo w przeszłości a nie w teraźniejszości. Ślepa też nie była bo samochody przepuszczała na początku. To owoc braku myślenia z powodu starości lub wrodzonej głupoty. Bardziej starość bo gdyby była taka głupia to by tego wieku nie dożyła.
boo napisał/a:
Skrzyzowanie z sygnalizacja swietlna i ruchem kierowanym. "Pierszeństwo pieszych" wsadz se w dupe
Ale tego właśnie to pierwszeństwo uczy, pieszy widzi pasy to wie że idzie, bo ma pierwszeństwo, światła im nie potrzebne.
boo napisał/a:
Skrzyzowanie z sygnalizacja swietlna i ruchem kierowanym. "Pierszeństwo pieszych" wsadz se w dupe
Tak? Kierowca ciężarówki tu miał oczywiście zielone, ale moje doświadczenie mówi, że teraz to się robi tragedia... Zostaje pieszym i rowerzystom jedynie w głowie, że mają pierwszeństwo nie bacząc na resztę tego przepisu.
Miałem ostatnimi czasy wiele sytuacji, że piesi pchają się dosłownie pod koła i trzeba agresywnie hamować, czy to pod moje czy samochodu przede mną ,bądź jeszcze następnego. Jedynie do czego to prowadzi to po prostu do zagrożenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie