Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dorodnykurczak 2014-03-03, 21:01 3
NafazowanyKoleś napisał/a:

Gdybyś rzeczywiście miał kumpla który ma psa, to wiedziałbyś, że nie ma takiej rasy jak retriever. Wyraz ten znaczy tyle, co aporter.

Wiedziałbyś, bo ktoś kto posiada psa rasy GOLDEN/LABRADOR/CHESAPEAKE lub jeszcze innego RETRIEVERA (jest ich więcej), zawsze będzie poprawiał swoich przygłupich koleżków. Wiedziałbyś to, bo gdyby ten kolega istniał to by ci o tym najzwyczajniej w świecie powiedział.

Buduj nadal swój świat. Może pewnego dnia w swych omamach zap🤬lisz kogoś nożem.

Zgłoś
B................L 2014-03-03, 21:09
Cześć jestem Sadam.
Wkładam i spadam.
Zgłoś
SharpSe 2014-03-03, 21:22 1
Poderwał zdesperowna z otyłym dupskiem idiotkę. Pasuja do siebie. Padał do pedała.
Zgłoś
H................P 2014-03-03, 21:37
Ja na ptasznika nie umiał wyrwać koleżanek ... piszczały i uciekały ...a potem nie chciały mnie odwiedzić
Zgłoś
Coffey 2014-03-03, 21:38
Ciekawe czy by dała numer jakby miał na imię Wojtek/Mirek/Tomek itd.

Mocno wątpliwe.
Zgłoś
gzesiek 2014-03-03, 21:52
Jakieś ciapate imię a dziewczyna dalej z nim rozmawia... W pysk i długa
Zgłoś
S................l 2014-03-03, 21:53
Dała mu numer bo prędzej otyłej k🤬y nikt nawet o to nie pytał i się dowartościowała.
Zgłoś
_Azazel 2014-03-03, 22:09
Jak Saddam to k🤬a trzeba wprowadzić nową zasadę sadistica i go k🤬a tutaj nie umieszczać! Won z ciapatymi!
Zgłoś
M................Q 2014-03-03, 22:52
O sk🤬esyn cwany :O
Zgłoś
a................a 2014-03-03, 23:12
@HudyWP ja jestem dziewczyną i lubie ptaszniki miałam kiedyś białokolanowego, ale to nie znaczy ze bys mnie na niego wyrwal
Zgłoś
ProVVe 2014-03-04, 0:14 1
agrafkaga napisał/a:

@HudyWP ja jestem dziewczyną i lubie ptaszniki miałam kiedyś białokolanowego, ale to nie znaczy ze bys mnie na niego wyrwal

Powiedz mi czy ta szmatka pachnie dla Ciebie chloroformem?

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2014-03-04, 1:57
Ale łatwa :O mógł by podać do publicznej

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
Brumm22 2014-03-04, 9:12 1
K🤬a nie łatwa tylko gruba. Nikt tego nie rusza to dała się zaprosić. Do takich dup najlepiej startować na imprezie gdy się chce por🤬ać. Ładna z twarzy tylko gruba. Przy r🤬aniu patrzysz na twarz i działasz swoje :p
Zgłoś
Sebun 2014-03-04, 12:07
Ale z Was zjeby, że zazdrościcie Arabowi, że wyrwał laskę. Normalna dziewczyna o krągłych kształtach - w tematach o szkieletach piszecie, że kobietę powinno być za co złapać, a tu wylewacie żale, że gościu wyrwał taką laskę. To on ją będzie pukał, a nie Wy.

Sadole w dużej części mają niemalże zerowe poczucie własnej wartości i dlatego tak często kipi z nich zawiść.

A teraz sp🤬alać do Waszych kobiet na redtube.

[edit] A i jeśli dla was laska, która daje numer gościowi z poczuciem humoru, które jej się spodobał jest łatwa to jesteście podwójne zjeby.
Zgłoś
grim_wj 2014-03-04, 15:55
Na c🤬j wrzucacie tu filmik o ciapatym pedale?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie