👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Jedras992 normalnie zły komunista chavez nie pozwolił sprzedać dobrym kapitalistycznym amerykanom wenezuelskich pól naftowych to i cena niska po odpada to co najdroższe w ropie czyli transport. Poza tym trzeba wziąć poprawkę na to, że w ichniej walucie i jej sile nabywczej już tak tanio być nie musi. Tak jak u nas kiedyś dolary to była całkiem inna waluta.

Przecież to nie Wenezuela ! Tylko Kolumbia ! Przecież mówią, że kradną Z Wenezueli.

Virdos napisał/a:
ale robisz błendy nócz sie pisac nie lubie jak lódzie robiom blendy
nom, mnie tesh denerfuje jak lódzie robjom blendy. jak tak wogule morzna nie ómieć pisać?

up i cała reszta nie róbcie sobie jaj, bo gimbusy zaczną tak dyktanda pisać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie