📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obniżenie zawieszenia ma tylko sens w przypadku gdy auto jest typowo wyścigowe i jeździ tylko po torze, a nie po publicznych drogach. A tak.. niczym się nie różni jak zakładanie spojlera dociskającego tył do matiza itp
Już nie wspominając o tym, że auta takie jest sztywne jak taczka i wszystko po kolei się wybija i potem brzęczy wibruje z elementów wnętrza jak i szybciej zużywają się elementy zawieszenia.
Jest to po prostu niszczenie auta.

Jest to po prostu niszczenie auta.
Właściwa akcja od 0:40, żeby ktoś nie pomyślał, że w Rosji pokonanie progu zwalniającego, polega na jego ominięciu!

ja rozumiem żeby to był jakiś super samochód a to wygląda jak auto rumunów którzy wracają z bazaru

Cudze chwalicie, swojego nie znacie.
zlot Raceism, wjazd świeżego z "podłogi na dywan"
zlot Raceism, wjazd świeżego z "podłogi na dywan"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie