👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Jak nabroi, przychodzi, siada na kolanach, wyprostowany, w oczy patrzy i pali głupa, że co złego to nie on."
Za dziure w torbie i tak bym go pozbawil glowy.
Za dziure w torbie i tak bym go pozbawil glowy.
cesiek napisał/a:
to gronostaj a nie łasica
masz czeski tytuł
CZ: lasička loví
ANG: weasel hunting

Boże przestańcie...Gronostaj i Łasica jest z tego samego gatunku łasicowatych..
@up
Masz rację.Z tym że,to nie jest gatunek łasicowatych,a RODZINA łasicowatych.
Gatunek,to albo łasica,albo gronostaj.
Gronostaj
Łasica
Masz rację.Z tym że,to nie jest gatunek łasicowatych,a RODZINA łasicowatych.
Gatunek,to albo łasica,albo gronostaj.
Gronostaj

Łasica

to jest łasica!

(a jak ktoś nie wierzy to nawet jest obok napisane ale pewnie nawet nie umiecie czytać po angielskiemu, głupki wy, nieuki, lemingi, pisowcy, chłopcy z sianem w butach, pedały od palikota i faszyści od korwina, zdrajcy narodu niech was pochłonie ziemia i nieludzkie męki w piekle spotkają AMEN!)

Radysh napisał/a:
Znajomi mają w domu. Nie polecam. Razem z kotem się skumala, a raczej skumał. Demolki robią niemożebne. Chlebak otworzyć, żaden problem! Zgryść torby, pokrowce na gitary i inne saksofony, raz ciach i dziura!
Łasicy nie da się oswoić. Mylisz pewnie z fretką.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie