Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gdyby ktoś nie rozumiał o czym koleś prawi, pod filmikiem małe tłumaczenie.

Niejaki Tom Mabe podaje się za funkcjonariusza policji i dzwoni do fast fooda, przed którym siedzi 2 bezdomnych.
Informuje obsługę, że dwójka panów to tajni policjanci,
którym przydałoby się coś do jedzenia. Jednakże sam nie może im nic przynieść, bo zasadzka by się nie udała.

podpis użytkownika

No jak Pan Jezus powiedział?
Zgłoś
Jeadong 2011-03-30, 0:15 1
@up all

Co wy k🤬a na pudelku siedzicie do c🤬ja ? Co to za pedalskie uwagi ?
Rozumiem, że komuś może w życiu nie wyjść i takie tam bla bla. C🤬j im w dupę. A czarny to powinien kość najwyżej dostać, a nie Big Maca.

podpis użytkownika

Sadistic - I love the whole world
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-30, 9:35 1
@Jeadong

wyp🤬alaj do chin gdzie twoje miejsce i wp🤬l sobie bezdomnego psa
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-30, 11:02
Pewnie dokarmiać darmozjadów..
Do roboty k🤬y niedbałe!

(wszystkie komentarze "w życiu im nie wyszło" , " to nie ich wina" , "sp🤬alaj matole" mozecie sobie wsadzic głeboko kazdemu by nie wyszło gdyby był j🤬ym leniem a pieniadze na podatki przeznaczał na vode)
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-30, 12:59 3
@up
Ja pieniądze na podatki przeznaczam na jedzenie. P🤬l się matole j🤬y bankowo mieszkasz ze starymi i ci matka skarpety i majtki prasuje, a ty się pucujesz tutaj o lenistwie sk🤬iały mongole c🤬j ci w pysk.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-30, 16:09 1
Biedacy nie wyczuli podstępu w środku był areszenik, to nowy sposób eliminacji biedy w kraju
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-30, 17:32
czarny się rzucił jak na zwierzynę jakąś ; O Biedara zaj🤬a.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-30, 20:59 1
mogli im jeszcze piwo dać ... tak jak ja ci xD
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-30, 21:19
Johy napisał/a:

czarnemu bym nie dał

Ale i tak pewnie woli czarnych, więc bez szans byś był kolego.
Zgłoś
koniu 2011-03-30, 21:33
ok c🤬j, że bezdomni, c🤬j, że czarni - ważne, że korporacje na 16 dolców naciął
piwko się należy i nie p🤬lcie, bo pomysł przedni

podpis użytkownika

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-30, 21:35
No to ratujmy etiopie wohoooooooooooo

A zapoomnialem w etiopii jedzenia nie znaja ;/
Zgłoś
riodoro1 2011-03-30, 22:17
Nie, k🤬a, nie wierzę, wchodzę z nadzieją że im wp🤬li, albo ich k🤬a obleje czymś czy nie wiem jaki c🤬j ale żeby cz🤬chy i pijawy zdechły albo cierpiały, a tu im k🤬a dał kanapki i k🤬a picie, no ja p🤬lę, co to k🤬a jest za strona "ratujmybezdomnych.pl" ?

i jeszcze to iksde wszędzie, wyj🤬 serwery w kosmos, założyć stronę od nowa z testami psychologicznymi przed rejestracją.

I mad.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-03-31, 12:40
wszyscy, ktorzy tak negatywnie reaguja na przejaw jakiejkolwiek dobroci ludzkiej(w tym przypadku bardzo zabawnej) powinni wyp🤬alać do afryki do murzynów tam mieliby hardcore na co dzień i skończyło by się ich narzekanie.

A po wypowiedziach wnioskuje, że do murzynów to wam nie dużo brakuje. (choć nie mam w sumie nic do murzynów po prostu mają większy odsetek "głupiego" społeczeństwa)
Zgłoś