Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Putikonto 2019-04-02, 22:55 1
Ciekawe jak coś takiego smakuje

Fanfanfaro napisał/a:

Na tym filmiku jest przedstawione usuwanie martwej tkanki z zakazonej kończyny tej krowy. Na końcu wypływa ropa. A że krowa duża to i dużo tego. Zrobiła się posoka. Nie ma za co.

Ale czemu ta tkanka tak łatwo wyszła bez odcinania?
Zgłoś
AdamBrown 2019-04-02, 23:00
Dzięki zrobiło mi się słabo. tp była najobrzydliwsza rzecz którą widziałem od poczatku tego roku
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-02, 23:05
Putikonto napisał/a:

Ciekawe jak coś takiego smakuje
Ale czemu ta tkanka tak łatwo wyszła bez odcinania?

Ponieważ jest martwa
Zgłoś
mieszalniapasz 2019-04-02, 23:46 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
HalfGod 2019-04-02, 23:50 2
Przypomniało mi się jak jechałem autobusem przez trzy kontynenty i trzymałem zanim nie wysiadłem
Zgłoś
polakwrocek 2019-04-03, 0:01 1
A gdyby tak filmiki nosiły zapachy.
To zarzygalibyśmy klawiatury...
Zgłoś
~_Killa_ 2019-04-03, 6:38 2
Widzialam juz pare lat temu taki sam film z ferm, jest tego pelno na internecie dlaczego i czemu sie tak dzieje, strasznie mi szkoda krowek bo sa bardzo fajne i daja mleko.
Zgłoś
mlekozklasa 2019-04-03, 9:37 1
Komarecka napisał/a:

Widzialam juz pare lat temu taki sam film z ferm, jest tego pelno na internecie dlaczego i czemu sie tak dzieje, strasznie mi szkoda krowek bo sa bardzo fajne i daja mleko.

Przede wszystkim dają stejki! I dlatego szanujmy krówki
Zgłoś
KieldW 2019-04-03, 20:06
Fakt. Bulionu tyle, ze wykarmiłby kilka afrykańskich wiosek
Zgłoś
artiee 2019-04-03, 21:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem