Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Slash097 2013-03-10, 21:00 2
Widzę że Pyta.pl tez była
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 21:02 2
Na dzień kobiet dla wszystkich kobiet i dziewczyn zyczę po dwa garnki dla kazdej i coś do mieszania.Wszystkiego dobrego
Zgłoś
MisiuSW 2013-03-10, 21:05 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 21:07 7
za tą nędzną "przeróbkę" znaku Polski Walczącej powinna iść na stos, a korzystając z odpowiedzialności zbiorowej cała reszta tam zgromadzona...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 21:11 2
czy tylko mnie zaczynają już nudzić te elo żarty o kuchni i sprzątaniu...?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 21:13 1
Dla kobiet dziewczyn zyczę wam po dwa garnki i coś do mieszania. Zyczenia spóźnione lecz szczere no i po kwiatuszku dla kazdej ufff był bym zapomniał. No dobra dość tego słodzenia do kuchni biegiem kobitki
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 21:16 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nutaharion 2013-03-10, 21:16 2
cosynier napisał/a:

Dziś w kanadzie psychologowie orzekli że pedofilia to nie choroba a preferencja seksualna

Orzeczenie orzeczeniem. Żeby seks był seksem to obie strony na stosunek muszą się zgadzać i nie może to wywierać strat psychicznych i fizycznych. Dziecko przez takiego pedofila będzie miało zrytą psychikę. Pomijam już fakt, że na stosunek się nie zgodzi. A jeżeli się już zgodzi to na pewno nie wie co to oznacza więc takiej decyzji nie można brać pod uwagę. Więc niech sobie orzekają co chcą najważniejsze żeby w razie złamania wolności małych dzieci wsadzali pedofilów do paki, najlepiej na dożywocie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 21:22 1
Zgłoś
Wendigo 2013-03-10, 21:36 4
@MisiuSW

Prawdę rzeczesz. Miałem okazje poznać w Londynie lesbijki. Wcale się nie dziwie, że są lesbijkami. Nawet kijem bym takiej nie tknął. Zazwyczaj trochę tatuaży, jakieś kolczyki powsadzane wszędzie, krótkie włosy, żadna nie była szczupła. Są bardziej wulgarne niż większość facetów. Po prostu odrzuca człowieka przy poznaniu prawdziwej lesbijki. Znałem tylko jedną naprawdę ładną - o dziwo była Niemką...
Zgłoś
indrikoterium 2013-03-10, 21:50 1
Tomaszu napisał/a:

Proszę o źródło na jutup. Może koleś ma więcej tego typu filmów. PIWO.

A tak przy okazji wiedziałem, że będą tam kolesie z Pyta. Ciekawe kiedy ukaże się ich materiał

Partnerstwo w rodzinie - wywiad z Andrzejem! Wersja udoskonalona o wpisz na YT ten sam facet komentuje
Zgłoś
Cryan 2013-03-10, 22:08
można prosić źródło na YT?
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 22:31
a o co tu w ogole chodzi>?
Zgłoś
Dildowagins 2013-03-10, 23:44 1
Zlot debilek w większości rozczarowanych ze swojego życia seksualnego albo raczej jego braku wynikającego z ich brzydoty...

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 1:31 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem