znalezione na yt. Komentarz 1 klasa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę że Pyta.pl tez była
konto usunięte
2013-03-10, 21:02
Na dzień kobiet dla wszystkich kobiet i dziewczyn zyczę po dwa garnki dla kazdej i coś do mieszania.Wszystkiego dobrego
konto usunięte
2013-03-10, 21:07
za tą nędzną "przeróbkę" znaku Polski Walczącej powinna iść na stos, a korzystając z odpowiedzialności zbiorowej cała reszta tam zgromadzona...
konto usunięte
2013-03-10, 21:11
czy tylko mnie zaczynają już nudzić te elo żarty o kuchni i sprzątaniu...?
konto usunięte
2013-03-10, 21:13
Dla kobiet dziewczyn zyczę wam po dwa garnki i coś do mieszania. Zyczenia spóźnione lecz szczere no i po kwiatuszku dla kazdej ufff był bym zapomniał. No dobra dość tego słodzenia do kuchni biegiem kobitki
konto usunięte
2013-03-10, 21:16
cosynier napisał/a:
Dziś w kanadzie psychologowie orzekli że pedofilia to nie choroba a preferencja seksualna
Orzeczenie orzeczeniem. Żeby seks był seksem to obie strony na stosunek muszą się zgadzać i nie może to wywierać strat psychicznych i fizycznych. Dziecko przez takiego pedofila będzie miało zrytą psychikę. Pomijam już fakt, że na stosunek się nie zgodzi. A jeżeli się już zgodzi to na pewno nie wie co to oznacza więc takiej decyzji nie można brać pod uwagę. Więc niech sobie orzekają co chcą najważniejsze żeby w razie złamania wolności małych dzieci wsadzali pedofilów do paki, najlepiej na dożywocie.
konto usunięte
2013-03-10, 21:22
@MisiuSW
Prawdę rzeczesz. Miałem okazje poznać w Londynie lesbijki. Wcale się nie dziwie, że są lesbijkami. Nawet kijem bym takiej nie tknął. Zazwyczaj trochę tatuaży, jakieś kolczyki powsadzane wszędzie, krótkie włosy, żadna nie była szczupła. Są bardziej wulgarne niż większość facetów. Po prostu odrzuca człowieka przy poznaniu prawdziwej lesbijki. Znałem tylko jedną naprawdę ładną - o dziwo była Niemką...
Tomaszu napisał/a:
Proszę o źródło na jutup. Może koleś ma więcej tego typu filmów. PIWO.
A tak przy okazji wiedziałem, że będą tam kolesie z Pyta. Ciekawe kiedy ukaże się ich materiał
Partnerstwo w rodzinie - wywiad z Andrzejem! Wersja udoskonalona o wpisz na YT ten sam facet komentuje
można prosić źródło na YT?
konto usunięte
2013-03-10, 22:31
a o co tu w ogole chodzi>?
Zlot debilek w większości rozczarowanych ze swojego życia seksualnego albo raczej jego braku wynikającego z ich brzydoty...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
konto usunięte
2013-03-11, 1:31