Butthurt przy dubstepie zawsze na propsie. Beka z Polaczków grana zawsze! Słuchaj szmato jedna z drugą czego chcesz. Czemu k🤬a wciąż ingerujecie w czyjeś gusta. Jeżeli nie lubisz dubstepu to sp🤬alaj słuchać czego tam chcesz, jebie mnie to, ale nie Polaczek j🤬y, zawistny i złośliwy musi pozostawić jakąś wypocinę pełną nienawiści i niechęci, bo inaczej by nie był sobą. Szkoda, że Hitler nie wyj🤬 90% naszego narodu. Może te zj🤬e geny by teraz w atmosferze wspólnie z ż🤬dowskimi fruwały.
Za ten tekst o Hitlerze powinieneś dostać regularny wp🤬l, idź już lepiej na plantację zbierać marchewki bo niemiec Ci premię obetnie.

a wy chyba nie chcecie wiedzieć jak powstałą tępa nirvana i inne blak sabathy totalne ścierwo nie muzyka, ja dubstep tworzę.
tepa nirvana?? u mad??
niezly pustak z ciebie, inteligencja nie grzeszysz stad i takie zainteresowania muzyczne lol
jak ja lubie poczytac te wasze spinki o muzyke

podpis użytkownika
To Live Forever

Sama dubstep lubię i powiem prawdę - jest dubstep i dubstep. Ci co znają tylko Skrillexa (= przesłuchali może z jeden utwór) to nie znają dubstepu.
Zapraszam do zapoznania się z tym gatunkiem muzycznym

Widać tutaj kilka żałosnych typków którzy oczerniają rock/metal..... Według was nie mają przesłania ? Z nie jednej nutki można dużo wyciągnąć
) A Taki dubstep ?? kompletne dno w którym słychać tylko różne dziwne odgłosy bez przesłania. Ale w sumie na jakieś marne dyskoteki to pewnie macie fajne bo weźmiecie piksy albo jakieś inne dziadostwo i będziecie się odbijać od ściany do ściany z ładną fazą xD
Widać, że nigdy nie słuchałeś tego gatunku i hejtujesz w ciemno, prawdopodobnie przesłuchałeś sobie jeden kawałek skrillexa i uważasz, że ten gatunek to gówno - Błąd bo skrillex nie robi czystego dubstepu, tylko jakiś podgatunek, przy czym wszyscy uważają, że to dubstep i c🤬ja wiesz o tym gatunku. Zauważyłem, że tylko metale hejtują dubstep, nigdy odwrotnie - macie jakieś kompleksy?
Kamikazes - "A Taki dubstep ?? kompletne dno w którym słychać tylko różne dziwne odgłosy bez przesłania." muzyka nie musi mieć słów aby jej zrozumieć, przykładem może być muzyka klasyczna. Ten wasz stereotyp, że dubstep to wiertarka, mnie rozp🤬ala.
Kamikazes mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi -_-
Można prosić o link na Youtube?
Bleh bleh... to jest zajedwabiste

/watch?v=6p_RrIA_Alc
To, że ktoś jest uważany za "wykonawcę" tylko dlatego, że poprzesuwa suwaki w komputerze jest dla mnie żałosne.
A na dodatek ten dubstep jest naprawdę bezsensu. Masa randomowych dźwięków, które zostały zbite w całość, aby wk🤬iać ludzi.
Ostatnio popsuła mi się pralka. P🤬lnę do tego jeszcze wiertarkę i młotek i zapraszam posłuchać sobie dubstepu. Wstęp darmowy, chętnie popatrzę na masę kretynów.
P.S. I tak, wiem, że każdy może sobie słuchać czego chce, ale ten cały Dubstep jest tak c🤬jowy, tak bezsensu, że osoby go słuchające naprawdę muszą mieć coś z głową.
Bezsensowna walka. Jedni na drugich wjeżdżają. Co jest z wami ludzie?
Chcecie być lepsi i szukacie akceptacji u innych ludzi, iż jesteście tacy zajebiści ze względu iż lubicie taka a nie inna muzykę? Chyba nie o to chodzi w muzyce. Przemyślcie to.

jest po prostu MEGA