Mgmacius napisał/a:
Boze jaki piękny, prymitywny polski antysemityzm. Rozumiem ze obciągnąłbyś Dmowskiemu czy innej takiej faszystowskiej k***ie?
Zle interpretujesz antysemityzm, obrażasz jednego z budowniczych nowej Polski.
Ale nie martw sie, dorośniesz, to zmądrzejesz. I przestań obciągać koledze z antify.
K🤬a... ale z tymi genitaliami, to im przysługę zrobił jak sam sk🤬ysyn...
.
.
.
Wojna na przechwałki c🤬jami na sadolu za 3...2...1
.
.
.
Wojna na przechwałki c🤬jami na sadolu za 3...2...1
kickyourheadoff napisał/a:
tak powiada pismo
Nie pismo, tylko midrasz(wypociny rabinów) oraz talmud.
Mgmacius napisał/a:
Boze jaki piękny, prymitywny polski antysemityzm. Rozumiem ze obciagnalbys dmowskiemu czy innej takiej faszystowskiej k🤬ie?
Hahaha, ależ ty k🤬a głupi jesteś....
To nie ja uważam innych za pół ludzi, gojów których życie nie ma znaczenia, i których należy wykorzystywać. To ż🤬dzi uważają się za naród wybrany, a innych za podludzi. I tylko za to ich nie lubię. Nie za to że mają duże nosy, śmierdzą czy wyznają inną religię, to mnie nie obchodzi, ja po prostu nie lubię takich nazioli. Myślisz k🤬a że na kim wzorował się Hitler, ze swoją aryjską nacją wybraną? On tylko odwrócił ostrze miecza, i też przeciw wszystkim. Więc to nie ja jest faszystą, nazistą czy jak tam zwał, nie ja trzymam jako okupant palestyńskich dzieci w obozach za siatką, zrzucając im bomby na głowy. To oni robią.
...i tylko dla tego napisałem że są gorsi od czarnych, bo czarni nienawidzą nas białych, ż🤬dzi gardzą wszystkimi. Oczywiście generalizując, wiadomo że i w SS oraz Wermachcie byli dobrzy ludzie, jak np. dziadek Tuska.