👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

on nie usuną tego gniazda. a co z królową? jeśli przeżyje królowa i parę robotnic gniazdo się odrodzi w parę tygodni. Nie jarajcie się tym, bo możecie sobie tylko do tego pindola włożyć.
@gówniaczek
to juz lepiej bedzie jak zadzwonisz po straz pozarna albo okolicznego pszczelarza.
rodzin pszczelich nigdy malo.
to juz lepiej bedzie jak zadzwonisz po straz pozarna albo okolicznego pszczelarza.
rodzin pszczelich nigdy malo.
marcintkh9 napisał/a:
Brian, to nie pszczoły tylko osy. Pszczoły to fajne zwierzątka i nie powinno się ich zabijać, a osy to szkodniki
chyba, że jesteś uczulony to wybijasz je co do jednego. Albo ty albo one.

ten typ to normalnie osi doktor mengele, ciekawe czy jakby powtorzyc jego ekspereyment w wiekszej skali, np pod urzedem imigracyjnym badz zasilkodajnią gdzies w belgi to czy zmalalaby populacja cyganow badz muzlumanow w danej okolicy, warte sprawdzenia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie