👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

alan10 napisał/a:
Jadą po dubstepie, a to gówno zwane metalem to muzyka niby? Widzę rażącą niekonsekwencję.
Chcą udawać twardszych niż są co nie zmienia faktu, że dubstep to również gówno.

Tylko po co się ich pozbywać one nie przeszkadzają w niczym.

chetek napisał/a:
Pozdrowienia dla arachnofobików.
Dzięki. Arachnofobicy również pozdrawiają.

Nie rozumiem jak można zabijać pająki (?) przecież są one pożyteczne, sam hoduję parę gigantów na chacie i są przyjemne
pozdrawiam arachnofobików i polecam przekonanie się do tych stworzeń
!

pierwsze wrażenie po filmiku- wstawił to użytkownik Zabijam Palcem. Ale niee..;d
jedrzej152 napisał/a:
Robsajon raczej wątpię żeby był jadowity... zaraz tam hard...
omfg, wszystkie pająki są jadowite!

kamilnorbert napisał/a:
Tylko po co się ich pozbywać one nie przeszkadzają w niczym.
Pająka bardzo delikatnie przesuwam zmiotką na szufelkę, i wynoszę na zewnątrz.

no niby wporzo, zaimponował mi, ale gdybym była jego dziewczyną, to raczej nie pozwoliłabym się już dotknąć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie