alan10 napisał/a:
Jadą po dubstepie, a to gówno zwane metalem to muzyka niby? Widzę rażącą niekonsekwencję.
Chcą udawać twardszych niż są co nie zmienia faktu, że dubstep to również gówno.

Tylko po co się ich pozbywać one nie przeszkadzają w niczym.
Za c🤬j bym się na to nie odważył, jak by taki c🤬j siedział mi na ścianie użył bym pewnie miatacz ognia ew mały taktyczny pocisk nuklearny.

chetek napisał/a:
Pozdrowienia dla arachnofobików.
Dzięki. Arachnofobicy również pozdrawiają.

pająki nie wk🤬iają tak jak muchy, czy komary potencjalny posiłek pająka...nie zabijam, bo będzie padało

K🤬a dlaczego te pająki tam są takie wielkie
Jak by takie coś żyło w Polsce to chyba bym k🤬a musiał w foliowym worku spać, albo w c🤬j wie czym. Aby nie weszło na mnie takie bydle

Nie rozumiem jak można zabijać pająki (?) przecież są one pożyteczne, sam hoduję parę gigantów na chacie i są przyjemne
pozdrawiam arachnofobików i polecam przekonanie się do tych stworzeń
!

pierwsze wrażenie po filmiku- wstawił to użytkownik Zabijam Palcem. Ale niee..;d
podpis użytkownika
"Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni." - Ch. Bukowski
jedrzej152 napisał/a:
Robsajon raczej wątpię żeby był jadowity... zaraz tam hard...
omfg, wszystkie pająki są jadowite!

kamilnorbert napisał/a:
Tylko po co się ich pozbywać one nie przeszkadzają w niczym.
Pająka bardzo delikatnie przesuwam zmiotką na szufelkę, i wynoszę na zewnątrz.

no niby wporzo, zaimponował mi, ale gdybym była jego dziewczyną, to raczej nie pozwoliłabym się już dotknąć.