Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Anana_Kofana 2025-03-25, 23:30
Dokładnie to samo zrobiłem miesiąc temu. Spod garażu, do tyłu, o drzewko... Niestety, idealnie w "punkt zgniatania", zamiast w "punkt składania"....
Nowy wład 35 zeta (Focus mk3) plus przesyłka, obudowa lusterka trochę ukruszona na dole, pewnie tak zostanie... Emocje jak na curlingu...
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-03-26, 1:44
Bo bogaci płacą 3 % podatku dochodowego i wszystko sobie wliczają w "koszty" a uczciwe zarabiający płacą 18% i c🤬ja mogą sobie w dupę wsadzić - (patrz paradoks sekretarki w USA)
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-03-26, 9:45
Jotek napisał/a:

Kupujesz ferrari a w środku przełączniki na konsoli z fiata

bo te super auta nigdy nie miały wartości realnej ceny są wywindowane tak aby snoby mogły wydać na nie pierdyliard a potem pokazać się pod jakimś eventem nimi i potem kolejne snoby windują jeszcze wyżej po latach te ceny , to musi być drogie w H inaczej każdy by sobie takie kupował

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
kakalos 2025-03-27, 7:18
spokojnie to tylko jazda testowa
Zgłoś
ScornNoob 2025-03-30, 4:57
szkoda ze nie wcisnął do dechy
Zgłoś