Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Oto krótki poradnik.

Czemu nie dziwi mnie, że wysiada dziewczyna??

Dla uzupełnienia dodam, że jest to pierwsze skrzyżowanie po wyjeździe z WORDu Warszawa Bemowo.
Nasuwa się pytanie jak taka osoba mogła zdać wewnętrzny 'egzamin' w ośrodku nauki jazdy? W takich przypadkach powinni zarządzać jakieś kontrole.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-16, 22:02
z własnego doświadczenia powiem.. płacisz z góry wszystko to po pierwszym tygodniu dostajesz papier, że wyjeździłeś godziny.
Zgłoś
Nutaharion 2012-12-16, 22:06 1
kaczor1awp napisał/a:

Fake , po oblanym egzaminie kursant nie może usiąść z przodu

Nie znasz się a się wypowiadasz.... może usiąść z przodu.

@topic
To jest egzamin. Nalepki ośrodka Warszawa Bemowo są po boku a z tyłu jest numer pojazdu (w tym wypadku 3).

@topic
Nie zatrzymywał jej bo nie miał takiego obowiązku. Mogła usłyszeć polecenie prawo ale chciała jechać w lewo. Zgodnie z regulaminem raz mogę nie wykonać polecenia egzaminatora. Egzaminator musiał na to pozwolić i zatrzymał pojazd dopiero jak wjechała pod prąd.
Zgłoś
kicku 2012-12-16, 23:23
@up właśnie chciałem to napisać, ale wolałem sprawdzić czy się nie powtórzę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 0:09
wedzio napisał/a:

to już nawet lodzik nie pomorze żeby egzamin zdać, żeby to chociaż drugie skrzyżowanie było

pomoRZe? nie nie to mazowieckie
Zgłoś
Legon 2012-12-17, 0:21
potem taka dostaje prawko i wyjezdza na 5 razy tylem z parkingu spod Reala Citroenem C2 , wiem ze 5 bo stalem pare metrow dalej i czekalem az wyjedzie
Zgłoś
Kaciaj 2012-12-17, 3:53 1
Tak wyglądają samochody WORDu w Warszawie

a po drugie w większości przypadków, kursant wraca na prawym przednim fotelu (nikogo jeszcze z tyłu nie widziałem)
Zgłoś
lwRazor 2012-12-17, 9:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 11:16
Zna ktos tytuł nuty w tle?
Zgłoś
pylaochos 2012-12-17, 15:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 16:35
Albo to jest fake, albo lustrzane odbicie, albo ja nie wiem jak wyglądają polskie ronda...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem