Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Oto krótki poradnik.

Czemu nie dziwi mnie, że wysiada dziewczyna??

Dla uzupełnienia dodam, że jest to pierwsze skrzyżowanie po wyjeździe z WORDu Warszawa Bemowo.
Nasuwa się pytanie jak taka osoba mogła zdać wewnętrzny 'egzamin' w ośrodku nauki jazdy? W takich przypadkach powinni zarządzać jakieś kontrole.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-16, 22:02
z własnego doświadczenia powiem.. płacisz z góry wszystko to po pierwszym tygodniu dostajesz papier, że wyjeździłeś godziny.
Zgłoś
Nutaharion 2012-12-16, 22:06 1
kaczor1awp napisał/a:

Fake , po oblanym egzaminie kursant nie może usiąść z przodu

Nie znasz się a się wypowiadasz.... może usiąść z przodu.

@topic
To jest egzamin. Nalepki ośrodka Warszawa Bemowo są po boku a z tyłu jest numer pojazdu (w tym wypadku 3).

@topic
Nie zatrzymywał jej bo nie miał takiego obowiązku. Mogła usłyszeć polecenie prawo ale chciała jechać w lewo. Zgodnie z regulaminem raz mogę nie wykonać polecenia egzaminatora. Egzaminator musiał na to pozwolić i zatrzymał pojazd dopiero jak wjechała pod prąd.
Zgłoś
kicku 2012-12-16, 23:23
@up właśnie chciałem to napisać, ale wolałem sprawdzić czy się nie powtórzę.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 0:09
wedzio napisał/a:

to już nawet lodzik nie pomorze żeby egzamin zdać, żeby to chociaż drugie skrzyżowanie było

pomoRZe? nie nie to mazowieckie
Zgłoś
Legon 2012-12-17, 0:21
potem taka dostaje prawko i wyjezdza na 5 razy tylem z parkingu spod Reala Citroenem C2 , wiem ze 5 bo stalem pare metrow dalej i czekalem az wyjedzie

podpis użytkownika

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
Kaciaj 2012-12-17, 3:53 1
Tak wyglądają samochody WORDu w Warszawie

a po drugie w większości przypadków, kursant wraca na prawym przednim fotelu (nikogo jeszcze z tyłu nie widziałem)
Zgłoś
lwRazor 2012-12-17, 9:05
Głupoty Panowie gadacie, piwko dla egzaminatora. Nie dość, że płci głupiej to jeszcze w wieku gimnazjalnym... i takie coś do auta się pcha Garnki z plastiku i zap🤬lać na powierzchnię opłytkowaną

podpis użytkownika

Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 11:16
Zna ktos tytuł nuty w tle?
Zgłoś
pylaochos 2012-12-17, 15:27 1
lol21 napisał/a:

Zna ktos tytuł nuty w tle?

Pierdzenie - Bekanie (z albumu live "gówno" z roku 1992).

Po pierwsze - chciałem powiedzieć, że znam miejsce bo tam zdawałem .
Po drugie - zdałem za trzecim razem a gdy oblewałem to wracałem z przodu - nie wiem co za kocopały gadacie ludzie. Może w innym wszeświecie tak to właśnie wygląda, ale w naszym napewno nie.
Po trzecie - do gościa który gada że egzaminator powinien dostać (nie chce mi się szukać i cytować): czy bycie z innego kraju daje Ci jakieś uprzywilejowanie? Nie. Musisz pamiętać jeżeli jesteś z wysp, że u nas ruch prawostronny. Jak ktoś słusznie zawuażył: prawo jazdy to nie powinien być obowiązek a przywilej. Inaczej na to się patrzy jeżeli coś możesz zdobyć a nie musisz. Jeżeli ktoś mimo wszystko się stresuje - to przepraszam, ale nie ma innego wyjścia jak dokupywanie dodatkowych godzin jazdy. Niczego innego nie wymyślisz, w samochodzie musisz panować nad sytuacją bo to może zadecydować o czyimś zdrowiu a nawet życiu.
Pozdrawiam,
Fiotr Pronczewski
ps:

podpis użytkownika

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 16:35
Albo to jest fake, albo lustrzane odbicie, albo ja nie wiem jak wyglądają polskie ronda...
Zgłoś