👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

silvian napisał/a:
A działa jeszcze komenda format C: ?
Począwszy od Windows 2000, a być może nawet 95 (z tym że w 9x można wyjść do trybu czystego DOSa) ta komenda NIE DZIAŁA, ponieważ nie można formatować dysku, na którym znajduje się system operacyjny.
Cytat:
a wiesz że masz przycisk do wyłączania komputera na obudowie, działa też alt F4 jak jesteś na pulpicie alt ctrl del to też fajny skrót ...
Z tego co pamiętam ten przycisk domyślnie usypia komputer, a nie go wyłącza.
ALT+F4 i CTRL+ALT+DEL to skróty, których masa tępych użytkowników komputerów nie zna. Nawet CTRL+S jest dla nich problemem.

amsterdream napisał/a:
zaczyna się pranie mózgów.
btw. na tym filmie widziałem przynajmniej dwóch pedofilów
Poważnie? Wystąpiłeś z tatą w reklamie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie