Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rEwx 2013-01-31, 15:07 2
@Suty_dziobaka
Zapominałeś o mega failu jakim było D3, a i cod skończył się na mw1.
Zgłoś
Anders Breivik 2013-01-31, 15:11 2
THPS3 i THUG2 2 najlepsze części serii. No i jest jeszcze THPS4 z Polską muzyką, ot taka ciekawostka.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 15:15
Bogman, dobrze prawisz. Zapomniałeś tylko o jednym - nie ma w żadnej grze lepszego soundracka niż w dwójce. dlatego thps2>all
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 15:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MCL 2013-01-31, 15:25 1
@Breivik
THPS4 z polskim gównorapem w stylu Tedego i innych? Obiło mi się o uszy, że grała tam Paktofonika, jeden wyjątek może, ale to i tak nie poziom nawet sznurówek takich zespołów jak SOAD, Iron Maiden, czy ACDC. Czy czysto skate punkowe ekipy. Nie słuchałem THPS4 w polskiej wersji i bardzo się z tego cieszę.

Każda wersja miała swój klimat... thug2 najbardziej kaciłem na starym kompie, grając na klawiaturze, thps2,3,4 na pierwszym playstation z kumplami z osiedla się siedziało, robiło trasy, napierdzielało, najnowsze straciły klimat, a wynalazki w stylu ride (miałem miesiąc to gówno. Oprócz bezsensownego skakania po pokoju w zasadzie nic ciekawego, triki nie wchodzą, detektor słaby... wole wyjść na prawdziwą deskę) to już gównażeria nad gównażerią. Ale do dziś czasem włącze THPS4 żeby pośmigać po trasach, porobić jak najdłuższe kombosy, posłuchać tej muzyki... ostatnio nawet 7letnia kuzynka się wciągnęła jak wuj kupił PS2 i jak jej przeszedłem THPS4 do zoo Teraz mi mała żyć nie daje jak przychodzę w odwiedziny hehe.

Jeśli kogoś interesuje to wyskrobałem lata temu mały breakdown całej serii: mclpl.blogspot.com/2009/10/tony-hakws-pro-skater.html nie będę cytował, kto chce to przeczyta.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 15:39
3:39 - zna ktos tytuł nutki? z góry dzięki
Zgłoś
ultrasgraphic 2013-01-31, 15:40
Pamiętam, że był tam też level bodajże o nazwie Roswell, a tutaj nie jest pokazany
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 15:45
ultrasgraphic napisał/a:

Pamiętam, że był tam też level bodajże o nazwie Roswell, a tutaj nie jest pokazany

*cruise ship
Zgłoś
flyier 2013-01-31, 15:53 1
Suty_dziobaka napisał/a:

Crysis 2 i 3 - obie znacznie brzydsze od części pierwszej. I bardziej liniowe.

Od wczoraj bodajze dostepna jest open beta Crysisa 3, sciagnij sobie, ustaw grafike na maxa i obejrz jakas sciane, podloze albo przedmiot z bliska i wtedy nie smiesz powiedziec ze ta gra jest brzydka
Zgłoś
WujaszekStalin 2013-01-31, 15:54
MCL napisał/a:

@Breivik
THPS4 z polskim gównorapem w stylu Tedego i innych? Obiło mi się o uszy, że grała tam Paktofonika, jeden wyjątek może,.

Nie przepadam za TDF'em, ale PFK to strasznie słaby rap, "sukces" tylko dzięki samobójstwu narkoskoczka.
Zgłoś
MichaU 2013-01-31, 16:05
violaoo napisał/a:

CKY - 96 Quite Bitter Beings
Zgłoś
MCL 2013-01-31, 16:08 3
@violaoo
CkY - 96 Quite Bitter Beings
Zgłoś
Tomiki 2013-01-31, 16:16
violaoo napisał/a:

CkY - 96 Quite Bitter Beings
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-31, 16:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szwancolot 2013-01-31, 16:35
Suty_dziobaka napisał/a:

Crysis 2 i 3 - obie znacznie brzydsze od części pierwszej. I bardziej liniowe.

To że masz problemy z odpaleniem C2 i C3beta na full nie znaczy że gorzej wygląda.

Prawda. C2 było wypuszczone 3 miesiące za wcześnie i posiadało swoje problemy. Ale wyglądało już lepiej niż 1.

Co do C3 to za krótko gram, w dodatku jest to beta i tylko multi. Poza tym kuleje optymalizacja.

Co do "konsolizacji" (nie wiem czy to nie neologizm ) gier to prawda. Ale CryEngine3 jest jednaki na wszystkich platformach, gra nie jest portowana. Ba, nie znajdziesz tych samych tekstur na PS3 i na PC. Poza tym silnik jest napisany z wyprzedzeniem pięcioletnim. Po co by to robili na konsole?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem