📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Ekspertyza nie potrzebna:] tym bardziej, że ładnie na końcu wytłumaczone. Zamiast hejtować debile lepiej postarajcie się zrozumieć o co chodzi bo jutro na fizyce w gimbazjum będzie.

co za baran... wiązka różnych fotonów sobie leci każdy foton w inną strone i nie przekracza prędkości światła gdzie tu paradoks?

Loaloa piękne porównanie, takie obrazowe, nie chce zapeszać ale sądząc po tym poście chyba narodził się nam nowy Einstein

@Loaloa masz piwo bo twoj komentarz dokladnie wszystko wyczerpal.
Nie ma przemieszcznia materii a kupa nic tak na prawde o innych kleksach nie wie
. Oczywiscienie nie ma materii zakladajac ze foton to nie czastka, ale to juz zupelnie inna bajka

Co za debil... światło ma prędkość bezwzględną niezależną od ośrodka, niczym tego nie przyśpieszysz. Podobnie możesz jechać samochodem i trzymać laser w ręce, prędkość samochodu i światła się nie zsumuje.
Nie wiem czemu, ale oczy tego kolesia kojarzą mi się z tym filmikiem:

opisał to jak umiał
i co z tego ? hameryki nie odkrył
wystarczy do książek zajrzeć

Wypowiedź eksperta ?
Już się robi .
Jeśli czytałeś książki w dzieciństwie to umiesz wyobrazić sobie wszystko, począwszy od wacka w pochwie Jessicy Alby, przez dysponowanie wielki sprzętem do Polski z walutą Euro .
Już się robi .
Jeśli czytałeś książki w dzieciństwie to umiesz wyobrazić sobie wszystko, począwszy od wacka w pochwie Jessicy Alby, przez dysponowanie wielki sprzętem do Polski z walutą Euro .

A jakby ktoś jechał pociągiem z prędkością światła i zrobiłby krok do przodu? To byłby szybszy od światła

"Nic co ma masę nie osiągnie prędkości większej niż światło" - niech posłuży za morał dla inteligentnych. A debilom polecam nałapać światła do wiadra i je zważyć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie