Wrzucam trochę historii, bo Sadistic to nie tylko śmieszne fotki dla gimbusów.
Poniżej schemat rozmieszczenia niewolników na jednym ze statków brytyjskiej floty pod koniec XVI wieku.
Sam schemat wykonany został w 1788 roku i pokazuje w jakich warunkach przetrzymywano ludzi zmuszanych do niewolniczych prac i kurestwa.
Polecam powiększyć fotkę.
z................s
2011-03-15, 14:59
"A myślisz że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego silnego murzyna i wywieźć go za ocean?"
L................G
2011-03-15, 15:22
Basika063 napisał/a:
(...) którzy wzbogacili się na zniewoleniu i upodleniu milionów mieszkańców Afryki.
I co związku z tym?
Stare piękne czasy, aż łezka w oku się kołysze!
Czarni sami się dali wyłapać.Jak nie umieli rozwinąć się tak jak Europa,Azja lub Bliski Wschód to już ich problem.
Są specjalne tematy na matematyce, które tłumaczą jak zapakować coś w możliwie najmniejszą powierzchnie
bardzo fajnie pokazanie może teraz 13 latek wchodząc na sadistić nie napiszę coś na murzynów by dostać piwa ..
Oczywiście wszyscy na schemacie są czarni, nie mam więcej pytań.
@LWMG - gdybyś się przeniósł w te "stare piękne czasy" zap🤬lałbyś teraz na polu jaśnie pana albo chapał dzidę plebanowi (dzięki dodatkowym kaloriom mógłbyś dożyć nawet do 40-stki). No chyba że kolega z wyższych sfer, to błagam o wybaczenie jaśnie pana, proszę mnie wybatożyć.
J................r
2011-03-15, 19:12
W moim podręczniku od historii jest identyczny schemat. Sadistic wpływa nawet na polskie szkolnictwo. Mój nauczyciel podsumował to tak: Mieli full wypas.
Nie wiem dlaczego wielu murzynów w USA zmieniło wiarę na islam, przecież głównymi łapaczami czarnego towaru w afryce byli Arabowie, dopiero na wybrzeżu sprzedawali towar europejczykom.
Przejmujecie się... To tylko murzyny.
Wyobraźcie sobie jak się czują inne sprzęty AGD przewożone w takich warunkach:
W każdym kontenerze prawie nie ma miejsca, wszystko ciasno upakowane
L................G
2011-03-15, 20:08
Uechtacz - nie bój się o moje pochodzenie.
Ty mi wyglądasz na żyda, więc pewnie byś sobie nieźle dawał radę

.
Kiedyś to się umieli wozić... Dziś to ograniczają się do zimnego łokcia i że to niby lans jest.
c................n
2011-03-15, 21:42
nanab napisał/a:
Przejmujecie się... To tylko murzyny.
Wyobraźcie sobie jak się czują inne sprzęty AGD przewożone w takich warunkach:
Obrazek
W każdym kontenerze prawie nie ma miejsca, wszystko ciasno upakowane
hehe już się mamy śmiać z porównania ludzi do AGD?
Dzisiaj nie trzeba ich pakować, na stojąco w łodziach sami spieprzają do europy.