czyli polski bear grylls
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:30
Moge sie założyć że ten filmik jest autorstwa jakiegos użytkownika tego forum hmm tylko ktorego ...
,
,
Wszystko rozumiem... Ale Żubr ?
Faktycznie koleś ma coś z Beara - pije mocz.
Faktycznie koleś ma coś z Beara - pije mocz.
@up
może i jesteś inteligenty... nie wiem mam to w dupie, stwierdzić można natomiast jedną rzecz: jesteś bardziej zakompleksiony niż ustawa przewiduje
może i jesteś inteligenty... nie wiem mam to w dupie, stwierdzić można natomiast jedną rzecz: jesteś bardziej zakompleksiony niż ustawa przewiduje
@up zgadzam sie jestem doskonale przekonany ze to jedna i ta sama osoba
@Mularz
kiedyś jakiś filozof powiedział: "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy."
a z twojej górnolotnych wypowiedzi raczej wnioskuję że nigdy nie się nie mylisz.
PSone. przepraszam że musiałem zniżyć się do jego poziomu, ale z niektórymi czasem tak trzeba.
PS2. "Cóż komu z tego, że zjadł wszystkie rozumy, jeśli nie ma własnego."
i PS3. "Najmądrzejszy jest, który wie czego nie wie."
kiedyś jakiś filozof powiedział: "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy."
a z twojej górnolotnych wypowiedzi raczej wnioskuję że nigdy nie się nie mylisz.
PSone. przepraszam że musiałem zniżyć się do jego poziomu, ale z niektórymi czasem tak trzeba.
PS2. "Cóż komu z tego, że zjadł wszystkie rozumy, jeśli nie ma własnego."
i PS3. "Najmądrzejszy jest, który wie czego nie wie."
Ludzie, trochę luzu. Widać gołym okiem, że Mularz udaje, albo po prostu rzucił go chłopak więc musi się dowartościować, co zresztą mu wychodzi w stopniu co najwyżej średnim.
Widać macie jakieś urojenia, to jest moje jedyne konto na sadisticu.
Ps. Idę oglądać Kuchenne rewolucje.
Ps. Idę oglądać Kuchenne rewolucje.
Pewnie jego własna ręka nie chce mu walić dlatego taki spięty siedzi i pokazuje swoją "inteligencję"
zaje****y filmik ; )... Mularz stul już cichutko papke. Dzięki
Mularz napisał/a:
Nie chce mi się nastawiać twoich procesów myślowych na odpowiednie tory. Wybacz.
...
Pozwól, że ci pomogę:
Jestem inteligentny.
...
Cóż za rynsztokowa wypowiedź...
aaahahahhahaha jesteś debilem
white_rabit napisał/a:
ahahhahahaa kolejny
Mularz napisał/a:
Jestem inteligentny.
Mularz to nie jest nick. To stan umysłu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie