👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

meier napisał/a:
wszyscy, którzy jadą na tuska i innych polityków: żebyście się czasami nie zdziwili jak po wybraniu kogokolwiek innego bedzie lepiej. W najlepszym wypadku tak samo
Jeśli wybiorą lewice, to pewnie będzie tak samo albo gorzej.

Trochę ściema, bo te gołąbki, czy papryka faszerowana, to raczej nie jest nic taniego. Chyba, że faszerowane powietrzem :p
Dobra wszystko fajnie, ale za sam prąd, gaz, wodę zapłaci pewnie kilka razy więcej niż za jedzenie.
idzioci którzy wliczają prąd, gaz i wodę do 31 zł powinni załapać że chodzi o wydatki na jedzenia a nie na całe życie.

a ziemniaki smaży na gazie gdzie miesiecznie sie płaci wiecej niż 31 pln... do tego zużywa prąd, wode, no i oczywiście płaci czynsz. hmm tusk vision network ma lepszą propagande niż sam kim dzong il
wystarczy zobaczyć w jakich warunkach mieszka, sama kuchnia jest dobrze wyposażona i raczej nowa.

jak przyjdzie na uczelnie to pierwsze co mowi daj gryza ...

Ciekawe, ile razy mieł jajecznicę po studencku
Otwierasz lodówkę, drapiesz się po jajkach, zamykasz lodówkę.

Otwierasz lodówkę, drapiesz się po jajkach, zamykasz lodówkę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie