MareKSG napisał/a:
Na harda to by się nadawało, gdyby chodziło o gotowanie cygana...
Hej Kolego, od kiedy gotowanie zwierząt jest uznawane za obrzydliwe?
Cytat:
Jak przygotować homara?
Do czego ???
Bo ja tu widzę przygotowanie do przygotowania...
Ciekawe jak to smakuje... pewnie tak jak wygląda
za ten prztyczek w te drgajace cos piwo
konto usunięte
2013-01-20, 23:41
Hmmm.... Skojarzyło mi się z tym:
@bzg jak ugotowales homara z flakami w srodku i z jego trescia zoladkowa oraz sraka w srodku to sie nie dziwie ze ci nie smakowal, mieso homara jest zajebiste i sycace bo jakis ktos napisal ze musialby 5 takich zjesc, rozne substancje roznie syca czlowieka i jego apetyt, homar jest sycacy. sam kiedys nie wierzylem ze mozna sie najesc zielenina, proponuje maly test. zjedz sobie 3 awokado z jakims dodatkiem i powiedz ze nie jestes najedzony.. pywo
homara to się wkłada do zamrażarki żeby się "zahibernował" a potem myk do wrzątku i gitara a je się mięso z ogona i szczypiec