👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hahaha o by was
Temat totalnie z dupy (nie żebym mówił że zły, bo wolę takie ciekawostki motoryzacyjne zamiast ile to samochód wyciągnie), a największa dyskusja
Tak czytam te "wypowiedzi ekspertów" i cholera... Pierwszy komentarz pobudził apetyt "znawców" i co chwila nowe teorie
Czekam, aż ktoś usłyszy strzały (koniecznie w której minucie).

@mabryl
Zgadzam się, kupiłem w Kwidzynie dwie sztuki zimówek i nie miałem z nimi żadnego problemu. Faktem jest, że trochę je styrałem bo nie wymieniłem na lato, ale po całym roku jeżdżenia wciąż mają jeszcze 5-6 mm bieżnika. Całkiem nieźle:)
Zgadzam się, kupiłem w Kwidzynie dwie sztuki zimówek i nie miałem z nimi żadnego problemu. Faktem jest, że trochę je styrałem bo nie wymieniłem na lato, ale po całym roku jeżdżenia wciąż mają jeszcze 5-6 mm bieżnika. Całkiem nieźle:)

dobra nie chce mi się czytać tego wszystkiego wyżej ale do nalewanych zimówek nic nie mam 3 sezon i może z 20% zużycia tyle ze nakładam je dopiero jak walnie śniegiem zero bicia itp:) jestem zadowolony ale letnie mam firmówki ^^
Wiele osób boi się opony bieżnikowanej przez to że kiedyś rzeczywiście klepano to po garażach . . .
Opony robione kiedyś i dziś się różnią, kiedyś bieżnikowano tylko część jezdną (sam pas bieżnika) pomijając boki, w dodatku były one źle zawulkanizowane, przez co bieżnik się odparzał i odpadał.
Obecnie opona jest budowana od stopki do stopki, łącznie z bokami, a procesu wulkanizacji pilnują komputery ustawiając temperaturę co do stopnia.
Mam wyliczony procent reklamacji ze sprzedaży własnej dla opony bieżnikowanej i nowej.
bieżnikowana 3,4%
nowa 2,3%
biorąc pod uwagę ceny obu wybór jak dla mnie oczywisty.
Aha, od razu mówię że te dane dotyczą opon w moim asortymencie a nie ogółu. Mam sprawdzone bieżnikownie i biorę tylko od nich, nie wypowiadam się co do dziadostwa z co poniektórych "bieżnikowni"
Opony robione kiedyś i dziś się różnią, kiedyś bieżnikowano tylko część jezdną (sam pas bieżnika) pomijając boki, w dodatku były one źle zawulkanizowane, przez co bieżnik się odparzał i odpadał.
Obecnie opona jest budowana od stopki do stopki, łącznie z bokami, a procesu wulkanizacji pilnują komputery ustawiając temperaturę co do stopnia.
Mam wyliczony procent reklamacji ze sprzedaży własnej dla opony bieżnikowanej i nowej.
bieżnikowana 3,4%
nowa 2,3%
biorąc pod uwagę ceny obu wybór jak dla mnie oczywisty.
Aha, od razu mówię że te dane dotyczą opon w moim asortymencie a nie ogółu. Mam sprawdzone bieżnikownie i biorę tylko od nich, nie wypowiadam się co do dziadostwa z co poniektórych "bieżnikowni"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie