👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W Holandii chyba rzadzi kobieta z tego co pamietam i dala im legalizacje itp. wiec czemu nie? mam 24 lata jade do Irlandii w nastepnym tygodniu i Pani ma Ogorek ma moj glos. czemu nie wkoncu to ktos nowy

Prezydent i tak nic nie może, to równie dobrze można by pawiana wybrać i nie zrobiłoby to różnicy.
I właśnie dlatego,że prezydent to funkcja reprezentacyjna zastanawiam sie, czy na nią nie zagłosować
kielon89 napisał/a:
Wyobrażacie sobie spotkanie na szczycie Kopacz- Ogórek vs Putin-Miedwiediew ?
![]()
![]()
![]()
W końcu prawdziwie politycy mogli by powiedzieć, że dali dupy ruskim i nie była by to tylko przenośnia

kielon89 napisał/a:
Wyobrażacie sobie spotkanie na szczycie Kopacz- Ogórek vs Putin-Miedwiediew ?
![]()
![]()
![]()
Widzę to tak samo jak układ Kopacz-Gajowy vs Putin-Miedwiediew
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie