📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
🔥
Its a prank bro
- teraz popularne

Z tymi antenami na obrazku tak jest nie do końca coraz częściej mają max dwie i wyglądają jak zwykłe autko z CB. Są też montowane anteny 3w1 które odpowiadają średniej klasy odpowiednikom samodzielnym (antenka jest niewiele dłuższa od tej standardowej niezauważalnie grubsza i zależnie od konfiguracji ma 3 wtyczki (możliwość: FM, CB, GPS, GSM, DVB-t aktualnie są dostępne w dowolnej konfiguracji) . Niestety bez radia CB w dzisiejszych czasach na dłuższe trasy aż strach wyjeżdżać, dawniej byli przydrożni zbóje teraz są to "stróże" prawa, którzy przy nieostrożnej długiej trasie wysyłają listę checkpointów z dokładnym czasem i fotką.

wszystkie na warszawskich blachach, robią też zdjęcia oddalającym sie pojazdom.

Dobra, a teraz pytanie do ekspertów, jakiego rodzaju fale wysyłają fotoradary ?
Moze ktos wie... Ostanio w tv mowiono o tym,ze kazdy fotoradar ma byc oznakowany odblaskami i przed fotoradarem ma byc znana wam niebieska tabliczka informujaca o pomiarze predkosci. Z tat moje pytanie w ramach jakich k...przepisow mozna dokonywac takim "smietnikowozem" pomiaru predkosci

Jak byście cwaniaki jeździli tak jak należy, to by wam fotoradary nie przeszkadzały.

@motoguru ciekawe czy działałby patent z oszukiwania monitoringu ( gdzieś to było na sadolu) poprzez wysyłanie sygnałów zwykłą diodą która emituje światło podczerwone ; zrobić takie ramki na tablice z diodami i ofc jedną w okolicy naklejeczki na szybie

Zawsze można zadzwonić na policję, że jedzie samochód z nieprawidłowo umiejscowionymi światłami i żądać zabrania dowodu rejestracyjnego do czasu ich usunięcia
Wedle naszych przepisów, 'lampy błyskowe' oznaczone na tym foto nie powinny tam siedzieć.

random_bastard napisał/a:
"i wyskoczy nam ciężarówka do wyprzedzania"
Ciężarówka 'wyskakuje' na kogoś jadąc od pół godziny 80/90 /h - aż chce się zakrzyknąć TIRY MORDERCY!!!11jeden
Jak wam wybudują na mazurach drogę z dwoma pasami w jednym kierunku to zobaczysz jak to czasami wygląda. Nie napisałem zresztą że wyprzedzanie przez tira jest złe. Nie posraj się. Chodzi mi tylko o różnicę prędkości. Taki przykład, weź na bagażnik roweru położ worek kartofli, albo 2 rozpędz się do 30kmh i wyhamuj przed gościem z taczkami który Ci zajdzie drogę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie