@Qvrich @tauron:
Prepare to fight, Welcome to Quake III Arena...
Prepare to fight, Welcome to Quake III Arena...
podpis użytkownika
www.feranos.eu

bloodwar napisał/a:
Opowiedz nam swoją historię
Czytanie ze zrozumieniem nie boli, kiedy napisałem że mam małego...?
Muszę Cie zmartwić, wcale tak nie jest ale nie czuje się przez to lepszy od innych.
A Ty myślałeś że jak opowiem Ci swoją historie to pomogę Ci w Twoim małym problemie. Powiem Ci tak...nieważne jakiego masz dużego tylko czy masz jaja. Jesteś facetem z jajami i potrafisz zadowolić kobietę albo jedziesz na ręcznym

Więc jak widzisz moja historia nie ma u Ciebie żadnego zastosowania.
Ps. koniec tematu, nie jestem seksuologiem. Jak Masz problem to do lekarza

@Rufi Tak tak, wiemy, wszyscy w internecie mają po 24-28 cm ale prawda jest taka: stanąłeś po tej drugej stronie barykady, ludzi poniżej średniej europejskiej i to w ich obronie pisałeś, że oni też potrafią dobrze się r🤬ać. Więc są dwie opcje - albo masz poniżej 14 cm i zajebiście się r🤬asz i potrafisz coś o tym powiedzieć albo Twój chłopak ma poniżej 14 cm i jest zajebistym jebaką i też móglbyś napisać o tym książkę, więc ponawiam prośbę: opowiedz nam swoją historię!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

Facet może dobrze "r🤬ać", r🤬ać się może co najwyżej gej albo męska prostytutka.

Cytat:
Myślisz że z małym nie można mieć udanego sexu?
Weźmy pod uwagę fakt, że dla faceta seks jest zawsze udany

Nie ma to jak banda facetów dyskutujących na temat wielkości penisa. Nowa fala homosiów na sadolu czy co? Co do wielkości k🤬sa - mały zawsze r🤬a gorzej niż bydlak i nie oszukujcie siebie tekstami "liczy się technika". Pozdrawiam z kuchni, kobieta.