Wielu starszych ludzi przegląda sadola w celu wyłapania jakichś wartościowych treści. Prezentuję ku przestrodze jak się nie naciąć na wała.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:21
🔥
Atak robotów na ruską babę
- teraz popularne
taaa mój młodszy brat podpisał coś takiego bo Pani powiedziała, że będzie taniej i mimo to, że ani mieszkanie ani prąd nie było na niego to firma chętnie wystawiała faktury ojcu i nawet zrobili cesję na brata bez zgody ojca. Sprawa już jest zamknięta ale oszuści straszyli komornikiem i sprawa trafiła w końcu do sądu.
Kiedyś po technikum przez 1 dzień byłem "przedstawicielem handlowym" tego typu, pewnie przez te kilka lat sporo się zmieniło ale wygląda to dość znajomo. Babka miała gotową regułkę, która zakończyłaby się podpisaniem umowy zmieniającej obecnego dystrybutora na tego reprezentowanego przez tą panią - ale wystąpiła sytuacja kiedy klient jest złowrogo nastawiony i nie da się go nakłonić do wysłuchania więc należy przynajmniej wyjść z twarzą nie wyglądającą na uciekającego oszusta. Ja po pierwszym dniu uznałem że to głupie i znalazłem normalną pracę
RedCarpetMiki napisał/a:
Co to w ogóle za kobieta, natychmiastowo powinna zostać zwolniona i obsadzona w pracy,
Melina za meliną i tam frajerów szukają pokątni dostawcy no to pewnie, że księżniczki mają chodzić. Najlepiej po studiach.
Radzę odpuścić, bo na stare lata nie będziesz miał z kim gadać jak wszystkich pozwalniasz
zamiast łyżki do butów na ścianie,wisi różowe dildo.Kto jak woli
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie