Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:51
konto usunięte 2017-06-08, 18:43 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zdzichuj666 2017-06-08, 19:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-08, 19:16
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-08, 19:18 3
Zgłoś
MukaPuka 2017-06-08, 19:52 1
taaa mój młodszy brat podpisał coś takiego bo Pani powiedziała, że będzie taniej i mimo to, że ani mieszkanie ani prąd nie było na niego to firma chętnie wystawiała faktury ojcu i nawet zrobili cesję na brata bez zgody ojca. Sprawa już jest zamknięta ale oszuści straszyli komornikiem i sprawa trafiła w końcu do sądu.
Zgłoś
waloos 2017-06-08, 19:55 2
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-08, 21:48
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-08, 22:58
widzę solidnego soczystego cyca
Zgłoś
realign 2017-06-08, 23:14 1
Zgłoś
chumak 2017-06-08, 23:46 1
Kiedyś po technikum przez 1 dzień byłem "przedstawicielem handlowym" tego typu, pewnie przez te kilka lat sporo się zmieniło ale wygląda to dość znajomo. Babka miała gotową regułkę, która zakończyłaby się podpisaniem umowy zmieniającej obecnego dystrybutora na tego reprezentowanego przez tą panią - ale wystąpiła sytuacja kiedy klient jest złowrogo nastawiony i nie da się go nakłonić do wysłuchania więc należy przynajmniej wyjść z twarzą nie wyglądającą na uciekającego oszusta. Ja po pierwszym dniu uznałem że to głupie i znalazłem normalną pracę
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-09, 0:41
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-09, 6:57 1
Zgłoś
Krak 2017-06-09, 10:08
RedCarpetMiki napisał/a:

Co to w ogóle za kobieta, natychmiastowo powinna zostać zwolniona i obsadzona w pracy,

Melina za meliną i tam frajerów szukają pokątni dostawcy no to pewnie, że księżniczki mają chodzić. Najlepiej po studiach.
Radzę odpuścić, bo na stare lata nie będziesz miał z kim gadać jak wszystkich pozwalniasz
Zgłoś
cezik 2017-06-09, 10:16 2
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-09, 11:39 1
zamiast łyżki do butów na ścianie,wisi różowe dildo.Kto jak woli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem