"Było czy nie było - Oto jest pytanie."
Kto to znajdzie ma skrzyne wódy xD
Kto to znajdzie ma skrzyne wódy xD
podpis użytkownika
Każdy kiedyś musi się zardzewieć lub zużyć. Ja wolę się zużyć
po to tylko kliknąłem rozwiń żeby zobaczyć jakiś gówniany napis małą czcionką którego i tak nie przeczytałem ja p🤬le.....
To nie są jehowici tylko mormoni. Jehowi są po cywilu, a mormoni są w białych koszulach z tabliczkami z nazwiskiem i w czarnych dżinsach zawsze. Jeżdżą na misje do różnych krajów parami albo trójkami i też gadają, tylko są mniej wk🤬iający.
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
podpis użytkownika
W alarmie do piekieł pozwalamMilordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zadziwiacie mnie poziomem prowadzonej konwersacji.
"Przyp. 12:15
15. Droga głupiego wydaje mu się właściwa, lecz kto słucha rady, jest mądry. "
Radzę Wam zastanowić się nad swoim zachowaniem i tymi bredniami, które wypisujecie.
PS.
Załączam link do zdjęcia: goo.gl/pPm1JY
Jakbyście go gdzieś spotkali to mu powiedzcie że żartowałem w kwestii kradzieży pieniędzy za jego obraz przez jakiegoś typa z długimi pejsami i ma wrócić skończyć go malować. Bardzo mi zależy.

"Przyp. 12:15
15. Droga głupiego wydaje mu się właściwa, lecz kto słucha rady, jest mądry. "
Radzę Wam zastanowić się nad swoim zachowaniem i tymi bredniami, które wypisujecie.
PS.
Załączam link do zdjęcia: goo.gl/pPm1JY
Jakbyście go gdzieś spotkali to mu powiedzcie że żartowałem w kwestii kradzieży pieniędzy za jego obraz przez jakiegoś typa z długimi pejsami i ma wrócić skończyć go malować. Bardzo mi zależy.

Fake - dlaczego? Wyznawcy tkz. Świadkowie Jehowy, uważają, że Jezus zginął na PALU a nie na KRZYŻU. Symbolu krzyża nie stosują. A tu na tym obrazku na bibliach mają znak krzyża. Więc pewnie to Mormoni.
I co teraz k🤬y ? Nie spaliłem nic bo to nie jehowi tylko mormoni czy inni idioci.

To c🤬j że się w piekle nie zobaczą bo wedlug jehowych piekła nie ma(nie, nie jestem jednym z nich)