👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Naprawdę trzeba zniszczyć pół miasta, żeby wyrazić swoje zdanie..?
Niech wejdą tam gdzie trzeba, pogonią kogo trzeba i wystarczy. Po cholerę mają ponosić koszta ci, którzy niczym nie zawinili.

Niech wejdą tam gdzie trzeba, pogonią kogo trzeba i wystarczy. Po cholerę mają ponosić koszta ci, którzy niczym nie zawinili.

Nie wiedziałem, że rozp🤬****e swojego miasta nazywa się protestem....
Tak wyjść na ulice i rozp******** sklepy i samochody które są kogoś sposobem zarobku na życie lub kupione za zapracowane pieniądze idealny sposób by walczyć o swoje to niszczyć wlasne miasta, można wyjść i protestować ale to gówno to zamieszki są, a nie protesty i głównymi ludzmi którzy tam "walczą o swoją wolność" są półgłówki którym chodzi o to żeby wyjść i sie ponapier****ć. To jest ta waszza prawdzziwa walka o wolność wyjść i rozwalić pół własnego miasta zniszczyć czyjąś własnośc. Rzygać mi się jak słyszę takie coś, ciekawe jakby wam roz🤬b*** samochód chate czy interes to nadal dla was byłaby to walka o wolność i powiedzielibyście "nic się nie stało, oni walczyli o to żebyy mi było lepiej" HA HA HA
@up klaudia439
mało czytasz, mało wiesz
radzę się zapoznać ze styczniowym raportem CIA z 2007r na temat prowadzenia strategii wojny ekonomicznej.
Bardzo ciekawa praca. Mówi jak prowadzić wojny i niszczyć gospodarki przeciwnych i wrogich sobie państw.
Niestety ale aby prowadzić wojny typu Economic Games trzeba posiadać duży kapitał.
Komu mogą służyć takie machinacje, zostawiam do przemyślenia.
Jakie możliwości do wyboru ma społeczeństwo które jest zubożałe, sfrustrowane i okłamywane na każdym kroku?
Władza rządzi, Władza radzi, Władza nigdy cie nie zdradzi...
mało czytasz, mało wiesz
radzę się zapoznać ze styczniowym raportem CIA z 2007r na temat prowadzenia strategii wojny ekonomicznej.
Bardzo ciekawa praca. Mówi jak prowadzić wojny i niszczyć gospodarki przeciwnych i wrogich sobie państw.
Niestety ale aby prowadzić wojny typu Economic Games trzeba posiadać duży kapitał.
Komu mogą służyć takie machinacje, zostawiam do przemyślenia.
Jakie możliwości do wyboru ma społeczeństwo które jest zubożałe, sfrustrowane i okłamywane na każdym kroku?
Władza rządzi, Władza radzi, Władza nigdy cie nie zdradzi...

Co to jest mainstreamowa telewizja? Nie znasz polskich określeń czy jesteś upośledzony?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie