Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-25, 20:29 1
Naprawdę trzeba zniszczyć pół miasta, żeby wyrazić swoje zdanie..?

Niech wejdą tam gdzie trzeba, pogonią kogo trzeba i wystarczy. Po cholerę mają ponosić koszta ci, którzy niczym nie zawinili.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 20:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 20:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 20:40
Podoba mi sie
Zgłoś
vass 2013-02-25, 20:49
Lewaki protestują, to trza ich lać i patrzeć czy równo puchnie
Zgłoś
cerastes 2013-02-25, 21:03 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 21:06
Nie wiedziałem, że rozp🤬****e swojego miasta nazywa się protestem....
Zgłoś
ziemniak1311 2013-02-25, 21:09
Zgłoś
klaudia439 2013-02-25, 21:13 1
Tak wyjść na ulice i rozp******** sklepy i samochody które są kogoś sposobem zarobku na życie lub kupione za zapracowane pieniądze idealny sposób by walczyć o swoje to niszczyć wlasne miasta, można wyjść i protestować ale to gówno to zamieszki są, a nie protesty i głównymi ludzmi którzy tam "walczą o swoją wolność" są półgłówki którym chodzi o to żeby wyjść i sie ponapier****ć. To jest ta waszza prawdzziwa walka o wolność wyjść i rozwalić pół własnego miasta zniszczyć czyjąś własnośc. Rzygać mi się jak słyszę takie coś, ciekawe jakby wam roz🤬b*** samochód chate czy interes to nadal dla was byłaby to walka o wolność i powiedzielibyście "nic się nie stało, oni walczyli o to żebyy mi było lepiej" HA HA HA
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 21:19
@cerastes

Może czas udowodnić im, że się mylą?
Zgłoś
MojaAdrenalina 2013-02-25, 21:21
@up
to ch*ja wiesz
Zgłoś
cerastes 2013-02-25, 21:27
@up klaudia439

mało czytasz, mało wiesz

radzę się zapoznać ze styczniowym raportem CIA z 2007r na temat prowadzenia strategii wojny ekonomicznej.
Bardzo ciekawa praca. Mówi jak prowadzić wojny i niszczyć gospodarki przeciwnych i wrogich sobie państw.

Niestety ale aby prowadzić wojny typu Economic Games trzeba posiadać duży kapitał.
Komu mogą służyć takie machinacje, zostawiam do przemyślenia.

Jakie możliwości do wyboru ma społeczeństwo które jest zubożałe, sfrustrowane i okłamywane na każdym kroku?

Władza rządzi, Władza radzi, Władza nigdy cie nie zdradzi...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 21:31
Zgłoś
krzysiek0909 2013-02-25, 22:16
Co to jest mainstreamowa telewizja? Nie znasz polskich określeń czy jesteś upośledzony?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 22:29
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem