po co pampersy? Mozna srac do garnka.
Swoja droga widze ze kolega zdrowy tryb życia prowadzi, Soczki nawet sobie kupił
Swoja droga widze ze kolega zdrowy tryb życia prowadzi, Soczki nawet sobie kupił

wiem, ze sie naraze, ale w sumie to mam w dupie ta premiere i ta gre

podpis użytkownika
VT700 85'
Mam nadzieje ze filmik z bossa nakręci tez tą kamerką

podpis użytkownika
2hard.pl
"Zapomniał jeszcze paczki Pampersów tak żeby nie latać do kibelka....."
autor : sikor
Już założył
autor : sikor
Już założył

rockface123 napisał/a:
battlenet to c🤬jowizna nie zabezpieczenie
w wowa grają normalnie na pirackich serverach tak samo tu choćby nie wiem jakie zabezpieczenie wdupili prędzej czy później skidrow je złamie na paru stronach już widziałem diablo ;p potem tylko jakieś konto sie zrobi i crack nic trudnego pozdro
wiadomo że niema zabezpieczeń których nie da się ominąć,
grałem w d2 na BN i na Twierdzy (pirackim) i powiem że różnica kurewsko wielka, na BN zawsze grało jakieś 100k graczy ( na samej europie w D2+LOD). Diablo nie istnieje poza BN.
Ja poczekam i kupie zestaw kolekcjonerski ale nie za 790zł (tyle teraz wołają na allegro), d2 mam battlechesti jest zajebisty

e tam zobacze co z tego wyniknie przez multi grać nie musze
a fanem diablo nie jestem nie grałem w żadną część po prostu przypomina mi ona dungeon siege legends of arrana...ehh to była gierka ;/

rockface123 napisał/a:
battlenet to c🤬jowizna nie zabezpieczenie
w wowa grają normalnie na pirackich serverach tak samo tu choćby nie wiem jakie zabezpieczenie wdupili prędzej czy później skidrow je złamie na paru stronach już widziałem diablo ;p potem tylko jakieś konto sie zrobi i crack nic trudnego pozdro
Niestety kolego masz błędne informacje

To własnie przez to, że wszystko dzieje się na ich serwerach, ty masz na kompie tylko modele zainstalowane.
Z diablo 3 ma być tak samo, nawet żeby grać w single playera to będzie trzeba być do neta podłączonym. Także póki co możemy sobie pomarzyć o diablo z torrentów

konstantynopolitanczyk napisał/a:
"herbata by mozg dotlenic" ja jebie, czlowieku wyjdz na świeże powietrze ...
jak na swiezie powietrze, jak trzeba nap🤬lac

wez sie h🤬ju do roboty a nie siedz na dupie przed komputerem jak niedorozwiniety i zmuszajac rodzicow do utrzymania cie!

Server kontroluje wszystko więc Skidrow c🤬ja zrobi, a emulatory działające moze za rok/dwa. Jeszcze 2h 5m! Must be strong!