👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kwintesencja polskiego samorządu, a faszyści z PiS-u ograniczyli soli tej ziemi możliwość pełnienia urzędu do 2 kadencji...
A czemu nie ma filmu z wystąpienia starosty, którego zapraszali... na noszach go wnieśli, bo sam nie ustał
Wójtami to poniewierać można i na pośmiewisko wystawiać... a stołek wyżej, to już nie ruszy. Na bank coś wójtowi do drinka dodali i go siekło, żeby nikt na resztę władzy uwagi nie zwracał

edek.bajzel napisał/a:
abstynenci się odezwali
Człowieku... Kto tu pełni funkcję publiczną i idzie nawalony między ludzi? Kto do pracy idzie nawalony (bo wójt poszedł do pracy swojej). Kto leje swoja rodzinę...? Każdy niech pije proszę bardzo, ale nie o to chyba chodzi w piciu, żeby zrobic z siebie bydlę i wstyd wszystkim... Może się nawet przewrócić, ale u siebie w zamkniętym gronie jakiś swoich kumpli.

ProVVe napisał/a:
Człowieku... Kto tu pełni funkcję publiczną i idzie nawalony między ludzi? Kto do pracy idzie nawalony (bo wójt poszedł do pracy swojej). Kto leje swoja rodzinę...? Każdy niech pije proszę bardzo, ale nie o to chyba chodzi w piciu, żeby zrobic z siebie bydlę i wstyd wszystkim... Może się nawet przewrócić, ale u siebie w zamkniętym gronie jakiś swoich kumpli.
ProVVe napisał/a:
zgadzam się z tobą, niemniej przypomnę że większość Polaków wybrała kiedyś Kwaśniewskiego na Prezydenta,
przypomnij sobie na kogo wtedy głosowałeś lub twoja rodzina

Wszyscy w Żelazkowie wiedzą, że Wójt chleje. Wybierają go, bo wiedzą, że jak przyjdą do niego z flachą to wszystko im załatwi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie