👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hmmm dziwne nie puścił kamery ? Ja bym już dawno go po ryju lal żeby się obudził a ten woła tylko hmm

@s1eja
@up zakładam ze bys był smieszniejszy.
Oczekiwałeś piw po swojej wypowiedzi? to nie tak się to robi...
-Najśmieszniejsza była by jednak Twoja mama.
ungubungu napisał/a:
@s1eja

Gimnazjum sio stad

Kirek09 schwytałby kierownice, uniósł się w powietrze a potem bezpiecznie wylądował gdzie się da, ratując nieprzytomnego kolegę. Kirek09 z braku wrażeń wstępuje do legii cudzoziemskiej, znużony pustynią trafia do dżungli, wraca jako bohater... resztę historii już słyszeliśmy.

Torghal napisał/a:
Kirek09 schwytałby kierownice, uniósł się w powietrze a potem bezpiecznie wylądował gdzie się da, ratując nieprzytomnego kolegę. Kirek09 z braku wrażeń wstępuje do legii cudzoziemskiej, znużony pustynią trafia do dżungli, wraca jako bohater... resztę historii już słyszeliśmy.
no, aa teraz mówią do mnie panie kierowniku. tak jakoś było

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie