👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

polska.newsweek.pl/afera-dotyczaca-klubow-cocomo-policja-zatrzymala-pi...
Śpieszcie się, bo może sie okazać, że niedługo nie będzie gdzie
.
Dobrze, że się tym zajęli, szkoda jedynie, że ktoś się tym zainteresował dopiero jak sprawa dostała nagłośnienia medialnego, mimo, że wcześniej już 20 (!) osób się skarżyło...
No, ale łatwiej przyjąć, że poszedł i się schlał i mu teraz głupio, że wydał całą kasę z karty kredytowej żony.
Śpieszcie się, bo może sie okazać, że niedługo nie będzie gdzie

Dobrze, że się tym zajęli, szkoda jedynie, że ktoś się tym zainteresował dopiero jak sprawa dostała nagłośnienia medialnego, mimo, że wcześniej już 20 (!) osób się skarżyło...
No, ale łatwiej przyjąć, że poszedł i się schlał i mu teraz głupio, że wydał całą kasę z karty kredytowej żony.

@tadzik21 - jeden z dyrektorów KGHMu ostatnio wpadł tam z kumplami i poleciał 970tys zł.

@pylaochos jesteś głupi idąc tym tokiem, suchary z kościoła mają siłę nawracania tak?
@pylaochos to raczej ostrzega a nie zachęca.
Oglądałem ostatnio w TV o tym, najdroższy szampan kosztuje 15 000zł i jest to przelany do "ekskluzywnej" butelki szampan z biedronki.
Oglądałem ostatnio w TV o tym, najdroższy szampan kosztuje 15 000zł i jest to przelany do "ekskluzywnej" butelki szampan z biedronki.

@pylaochos dokładnie. Bo jak wiem że mogą mnie naciągnąć na pieniądze to będzie to pierwsze miejsce do którego pójdę. Jesteś niedołężny intelektualnie.
Ide niedawno w Białym koło tego klubu cocomo na rynku Kościuszki i mnie panienka zaczepia, że tańce pierdańce erotyczne, prywatne i co chcesz. Ja w kieszeni 700 zł miałem, bo akurat musiałem za mieszkanie zapłacić i rachunki, neta itd). Wciska mi wymiętoloną ofertę to biore i mówię, że dziękuję. A ta do mnie: nie dziękuję tylko idziemy !!. Podziękowałem jeszcze raz i poszedłem w swoją stronę. 200 m dalej po drugiej stronie rynku kościuszki druga kurewka stoi i samotnych chłopaków zaczepia. Ponoć zimno nie zimno to stoją w miniówach z cyckami wywalonymi. Nie daj boże tam wejść to gołego dopiero wypuszczą. 30 zł samo wejście, a byle piwo to 15 zł. Na starcie samym 50 zł już nie mamy.

byłem w cocomo jakies 3miesiace temu, wybraliśmy się z kumplami, bo żaden nie był w strip klubie.
Ja byłem mąrdzejszy i poza chlaniem piwa na nic nie dałem się namowić, kumpel był na tancy prywatnych, 3 minuty za 120zł.
Jeszcze paragon dostał.
Ja byłem mąrdzejszy i poza chlaniem piwa na nic nie dałem się namowić, kumpel był na tancy prywatnych, 3 minuty za 120zł.
Jeszcze paragon dostał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie