Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"Do zdarzenia doszło w piątek, 12 lipca. Na zarejestrowanym przez internautę nagraniu widać samochód osobowy marki Renault Megane, którego kierowca w ciągu kilkunastu sekund popełnia kilka wykroczeń drogowych.

Brawura i brak rozsądku tego kierującego sprawiły, że stworzył poważne zagrożenie na drodze. Po analizie nagrania przesłanego przez internautę, policjanci zatrzymali pirata drogowego. Okazał się nim 49- letni mieszkaniec Mławy. Jadąc ul. Warszawską, wyprzedzał pojazdy w miejscu niedozwolonym, na skrzyżowaniu dróg oraz przejściu dla pieszych – a to wszystko na odcinku drogi, na której obowiązuje ograniczenie prędkości do 40 km/h. Kierowca został ukarany mandatem w wysokości tysiąca złotych, 35 punktów karnych i stracił prawo jazdy."
Zgłoś
andrewjar 2013-07-23, 17:55
Niestety nie ogarniam twojej polszczyzny i nie wiem jak żeś składał te zdania.

stiff88 napisał/a:

K🤬a, andrewjar ty jesteś dziecko przechodzące na pasach, zap🤬lając zwracasz na wszystko uwagę, gdyby ta ciężarówka tylko musła hamulec, i jeśli prowadzący renówkę ogarnia, zacząłby hamowac. ale skoro ciężarówka nie hamuję to "dlaczego ja mam hamować" ?wiem że koleś ostro pojechał po bandzie, ale bez jaj.. a po drugie.. zajebiścię się tu robi.. coraz wiecej podp🤬laczy..

i już komentarze znikają.. -.-

Zgłoś
stiff88 2013-07-23, 17:58 1
Dr. andrewjar ?

i jakiś ból dupy wyczuwam... na codzień tico czy matizem śmigasz?
Zgłoś
andrewjar 2013-07-23, 18:00 1
stiff88 napisał/a:

Dr. andrewjar ?

i jakiś ból dupy wyczuwam... na codzień tico czy matizem śmigasz?

Zwykły użytkownik sadola. Na co dzień do wyboru VW Passat TDi K🤬a lub Yamaha R6
Zgłoś
stiff88 2013-07-23, 18:02 2
"TDi K🤬a" ?? wiesz że miejsce diesla jest na polu? a nie na drodze..
Zgłoś
głodny_toster 2013-07-23, 18:05 5
A ja, wszystkim tym, którzy nagrywającego nazywają "ubekiem" i "podp🤬laczem", szczerze i z całego serca życzę, aby się znaleźli na pasach w momencie gdy "niewinny" kierowca z nagrania, wykonuje swój "prawidłowy" manewr wyprzedzania w "dozwolonym" miejscu.
Zgłoś
stiff88 2013-07-23, 18:06 2
fantomasik zawsze przechodzisz przez pasy na twardziela? nie rozglądasz się czy na danym pasie nic nie zap🤬la ;>?

-.- następny..
Zgłoś
andrewjar 2013-07-23, 18:08 1
stiff88 napisał/a:

"TDi K🤬a" ?? wiesz że miejsce diesla jest na polu? a nie na drodze..

A kto powiedział że tym śmigam po ulicach BTW dla mnie super auto.
Zgłoś
stiff88 2013-07-23, 18:10
andrewjar dla przypomnienia: "Na co dzień do wyboru VW Passat TDi K🤬a lub Yamaha R6 " czy tylko pochwalić się chciałeś paskiem ??
Zgłoś
andrewjar 2013-07-23, 18:12
Passat to normalny samochód dla zwykłych ludzi nie ma sie czym chwalić
stiff88 napisał/a:

andrewjar dla przypomnienia: "Na co dzień do wyboru VW Passat TDi K🤬a lub Yamaha R6 " czy tylko pochwalić się chciałeś paskiem ??

Zgłoś
stiff88 2013-07-23, 18:14 1
Zgłoś
głodny_toster 2013-07-23, 18:29 3
stiff88 napisał/a:

fantomasik zawsze przechodzisz przez pasy na twardziela? nie rozglądasz się czy na danym pasie nic nie zap🤬la ;>?

-.- następny..

Zawsze, bo liczę, że będę warzywem i dostanę zajebiste odszkodowanie od takiego idioty jak ty. JEST OGRANICZENIE DO 40KM/H W MIEJSCU GDZIE SĄ DWIE K🤬A SZKOŁY!! Jeśli tego nie rozumiesz, to idź się zabij. Zrobisz przysługę temu krajowi i temu społeczeństwu.
Zgłoś
g................o 2013-07-23, 18:29 3
W wakacje jest chyba jakiś festiwal głupoty na drogach. Jeżdżę trochę w nocy i ostatnio naliczyłem już kilku idiotów wyprzedzających w miejscach, w których kompletnie nie widać co jedzie z przeciwka. Mój faworyt to jakiś młody gość, mniej więcej w moim wieku w Renault 19, który najpierw wyprzedził mnie jadąc około 120km/h na zakręcie i tylko szczęście uratowało jego głupie dupsko, bo jeszcze 2 sekundy i zaliczyłby czołowe zderzenie z Volvo FH12. Kilka chwil później ten sam gość wyjeżdżał z podporządkowanej również przy dość znacznej prędkości, w miejscu, w którym trzeba się zatrzymać bo widoczność jest ograniczona przez gęsto rosnące krzaki. Szkoda tylko, że przez takich idiotów giną niewinni ludzie, a droga to nie p🤬lony tor, o czym zdaje się mało kto wie mając 20 lat.
Zgłoś
kkubam 2013-07-23, 18:32 4
stiff88, ty chyba naprawdę jebnięty jesteś...

Nie dość, że wyjeżdżasz do gościa z poj🤬ymi tekstami typu "jeździsz matizem" albo "chwalisz się paskiem", jakby to miało jakiś związek z filmem, to jeszcze bronisz tego sk🤬iela w megance.

Sam lubię zap🤬lać, ale staram się robić to w ramach jakiegoś rozsądku, a z drugiej strony mam świadomość, że jak mnie jebną na foto/wideo/suszarę, albo sam jebnę w kogoś/coś to mogę mieć pretensje tylko do siebie, a nie biadolić.

PS Tak, jestę ekspertę

PPS Z twoich wypowiedzi wynika, że rower - TO MAX, na co cię stać...
Zgłoś
stiff88 2013-07-23, 18:46
kkubam no to zapraszam do mojego pierwszego komentarza I zajebiścię oceniasz człowieka i to na co go stać. Wielki czarny k🤬s ci w dupę
Zgłoś
G................4 2013-07-23, 19:26 3
koleś to zwykly podp🤬lacz. Dla poklaskujących życze Wam takiego samego ogona, bo na pewno jeździcie wszedzie przepisowo Ktoś ładnie napisał, jeszcze chwilę i będzie kraj ubeków skoro kierowcy zamiast solidarnie stawiać opór aparatowi ucisku to podsyłają filmy na policje

poza tym czemu tam nie ma fotopstryczka? zaj🤬oby mu fotke na drugim pasie to by dostał to samo.
Ale fotopstryczek stoi na końcu prostej bo zarabia na sukienki premiera
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie