Kurze jajo + ludzka sperma = 500 zł na dziecko?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
Wracamy tym sposobem do czarnej magii. Zdziwiłbym się jakby ten upośledzony Hawkins zamiast coś odkryć sprowadził zagładę na Ziemie wysyłając swoje impulsy w kosmos. Jak ludzie chcą kolonizować świat to co ufoludków powstrzyma przed wybiciem ludzi i osiedleniem Ziemi jak to zrobili "Hamerykanie" rdzennej ludności Ameryki.
Nigdy nie widziałem czegoś takiego. Słownik rusko chiński? Sieriozna?
Żeby złożyć homunkulusa musisz wyfarmić receptę a potem ostrza i parę innych składników. Na dragon valley chyba wypadały jeśli dobrze pamiętam, dawno w Lineage 2 nie grałem.
Można by było na takim czymś wyciągnąć sporo kasy.
Niby krzyżówki międzygatunkowe nie są możliwe, ale było coś o krzyrzówce owcy i psa. No i też sporo się słyszy o krzyżówkach nigerów z ludźmi.
Niby krzyżówki międzygatunkowe nie są możliwe, ale było coś o krzyrzówce owcy i psa. No i też sporo się słyszy o krzyżówkach nigerów z ludźmi.
Nie musi to być żaden Homunculus, wystarczy, że wstrzyknięcie spermy uszkodziło strukturę jajka i to po prostu zwykły kurczak kaleka, być może dlatego niezapłodnione przez koguta jaja z supermarketu nie wykształciły niczego.
Kolejna próba stworzenia Homunculus, niestety tym razem go nie zabił
Mało tego, są ludzie którzy tak mocno w to wierzą, że sami uwierzyli w swoje bajki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie