Piwko za "starą Sepulturę"....
konto usunięte
2013-06-25, 13:36
Za starą sepulturę piwko.
skirlex napisał/a:
sciszcie glosniki bo jakies gowno straszne leci.
Gówno to Ci stary w dupie upycha co wieczór.
Piwo za Integrę na początku
bobrełę napisał/a:
Powiedział user z nickiem "skirlex" i dzieciakiem z bajki dla bimgazjonu w avatarze
Jedna rzecz mnie na sadolu zawsze śmieszy. Mianowicie kiedy już pojedziesz takiemu kretynowi, to brakuje mu honoru, żeby cokolwiek odpowiedzieć.
@Zero_Cool_
Ale preferowanie słuchania odgłosów remontu, potocznie zwanego dubstepem to nie gust muzyczny, a raczej bezguście muzyczne...
groove metal zawsze w cenie, co do wojny old/new sepultura polecam ten komentarz jakiegos uzytkownika YT 'Old Sepultura is not better only because of Max and Igor, but mostly because of the songs that were uniquely awesome up until Chaos AD (which is their best album to me).
Everything since Roots album has been nothing but regular.
Derick is a good singer and front man, but the problem is not him. I'm tired of people always judging him and putting all this pressure over him. He's a good guy, probably the nicest guy in Sepultura today, and he is not guilty of anything.'
@ up No spoko koleś. Kto był na Trashfeście w 2011 to wie ; ) Jeden koleś nawet z nim na scenie śpiewał pół piosenki : )
Jaki jest tytuł utworu bo ja za cholere nie mogę sobie przypomnieć.
KuroNoTenshi92, przecież napisałem tuż pod wypowiedzią administratora portalu.
Takim drobnym druczkiem taką ważną informację.
Czyżbyś miał zapędy na agenta ubezpieczeniowego?
Nie żartuj, rozmiar dziewiątka, toż to da się bez problemu odczytać - nawet bez okularów.
Da się jeszcze mniejszymi literami -
tylko po co to komu?