📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czyli on sobie patrzy, ale nawet nie wie, że patrzy? Nic? nul? zero? Serio pytam.
Na twarzy ma wypisaną nieskonczona wdzięczność za uratowanie życia.
intei napisał/a:
Czyli on sobie patrzy, ale nawet nie wie, że patrzy? Nic? nul? zero? Serio pytam.
rozkminia co bedzie na obiad
Były przypadki, że człowiek z jedną półkulą funkcjonował w "miarę" normalnie. Ale tu gościu ewidentnie nie ma szans, na jakąkolwiek poprawę.
intei napisał/a:
Nic, null zero - wszelkie elementy odpowiedzialne za świadomość, mowę, myślenie etc. poszły się rozmnażać.
Gość jest idealnym przykładem na sytuację, gdzie utrzymywanie takieo przy zyciu nie ma najmniejszego sensu. Chocaż nie - dla żony jest sens. Przynajmniej ma pewność, że w morde nie dostanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie