Po murzyński wolisz? Czy w Jidisz?
jak nie umiesz normalnie tylko cwaniakować to stul pysk
Tak się przecież lata po prawie całym świecie trzecim swiecie. Zdążyło mi się lecieć an24 co mial przestrzeliny w sciance i połamana plekse w oknach zakietowaną folią;] To ci znamy to standardy białego świata, z wyłączeniem Rosji. Tam też latają różne ciekawe rzeczy, ale za to za drobny, szeleszczący upominek możesz sobie podczas lotu zapalić.
Dawno temu leciałem gdzieś w Europie jedną tanią linią starym B737, który miał plastik z tyłu siedzeń przypalony fajkami. Nie wiem, gdzie to wcześniej latało, może w Rosji, albo innym bantustanie. Na pewno gdzieś, gdzie akceptowane było palenie i kipowanie fajek na oparciach siedzeń.
Więc nawet nie model samolotu ma znaczenie, a lokalne standardy.
Przecież to samolot z silnikami tłokowymi na pułapie nie więcej jak 10.000 stóp. Nic im nie będzie.
Kto leciał choć raz AN-2 ten wie, jak wygląda lotnictwo 🥴
To raczej jest jakiś turbinowy
jak nie umiesz normalnie tylko cwaniakować to stul pysk
No tak, przemocowy kretyn I nieuk w dodatku.
Ale cieszę się że z Nami jesteś ktoś musi pracować.
No tak, przemocowy kretyn I nieuk w dodatku.
Ale cieszę się że z Nami jesteś ktoś musi pracować.
ja nie pracuje biore to co pisiory dały haha
ja nie pracuje biore to co pisiory dały haha
Super, ja takim socialom wynajmuje mieszkania. Dzięki temu jesteśmy bogatsi jako społeczeństwo.
Super, ja takim socialom wynajmuje mieszkania. Dzięki temu jesteśmy bogatsi jako społeczeństwo.
ja za nic nie płace pis dał i wy mnie macie utrzymywać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie