👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mojoo napisał/a:
typowy seba, po wystrzale tylko się rozgląda, czy sobie przypału nie narobił
![]()
On się nie rozglądał, tylko kupa wysłała szybki sygnał do mózgu, że spotkanie nastąpi w gaciach...

Gość pewnie przeszedł kurs Marines w internecie i stąd wiedział żeby nie przystawiać naładowanej broni do głowy.Ale nie martwmy się selekcja naturalna to potężne narzędzie natury, czekamy na nowy temat na hardzie
.

Mój ojciec też tak kiedyś zrobił, tylko ten tu ma ślepaka (chyba), a starszy normalnie ze śrutu ;D
PS. On cały czas twierdzi, że była nie naładowana ;] Ten mój sadystyczny ojciec...
PS. On cały czas twierdzi, że była nie naładowana ;] Ten mój sadystyczny ojciec...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie