👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angevil napisał/a:
Bardzo wątpliwe.
To Polka w 100% a akcja rozgrywa się w Londynie. Dziwne ze żadne z nich się na nią nie rzuciło, to wyglądałoby kompletnie inaczej jakby młodzi z tej rasy byli obecni obok

damian15snk napisał/a:
Ktoś rozszyfrował jej narodowość? Wyczuwam słowiańska krew
To Polka w 100% a akcja rozgrywa się w Londynie. Dziwne ze żadne z nich się na nią nie rzuciło, to wyglądałoby kompletnie inaczej jakby młodzi z tej rasy byli obecni obok

no cóż, biali wylądowali na księżycu, a dzisiaj afryka to nadal lepianki gówno i gołe samice z cyckami i bachorami na rękach, nie mówiąc o chacie ze słomy
damian15snk napisał/a:
Ktoś rozszyfrował jej narodowość? Wyczuwam słowiańska krew
też mi się wydaje, że to polka, nawet stara się mówić akcentem, ale na pewno nie jest to londyński akcent

TerazPolska123 napisał/a:
no cóż, biali wylądowali na księżycu, a dzisiaj afryka to nadal lepianki gówno i gołe samice z cyckami i bachorami na rękach, nie mówiąc o chacie ze słomy
Normalnie można pomyśleć, że to ty sam wylądowałeś, tak cię rasowa duma rozpiera. Masz ty jakieś życiowe osiągnięcia oprócz bycia białym, czy siedzisz na garnuszku mamusi, lecząc frustracje komentami w necie?
NIe mam nic do Afroamerykanów ale jak by nie było to właśnie oni są największymi RASISTAMI. Obnoszą się z tym jak nie wiem co . A prawda jest taka że Wódz osady sprzedawał tych najgłupszych za paczkę fajek lub jakąś błyskotkę

biedna pani mieszkalem w uk i wiem jak tam sie traktuje Polakow brytoidy to podludzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie