👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up on akurat wyglada w miare proporcjonalnie wiec jak może byś odszedł czasami od komputera i nie walił tyle konia to nie było by to dla ciebie "kalectwo"

Jestem lepszy od niego, bo potrafię się sam podrapać po plecach.
A poza tym to kobiety nie lubią koksów, wiem to od koleżanek, bo koks nie pije, bardzo często to straszne buraki, że nie wspomnę o tym że zawsze się przechwalają swoimi mięśniami aż do przesady, sam ćwiczyłem 4 lata ale bez żadnych dodatków jedynie mleko i jajka z kurnika.

Jak ten koksu nawet się podrapać po plecach nie umie, pewnie zwalić bolca też nie umie xD

nerusss weź już nic nie pisz..... ćwiczyłeś 4 lata, chyba wyciskanie żółtego sera z tubki....

@up
Ale jest pewna granica przypakowania, przy której facet w oczach kobiety staje się mniej atrakcyjny podobnie jak wtedy gdy facet ma łapy jak szczudła. Najlepiej uplasować się gdzieś pomiędzy, chyba że ktoś jest kulturystą.
Ale jest pewna granica przypakowania, przy której facet w oczach kobiety staje się mniej atrakcyjny podobnie jak wtedy gdy facet ma łapy jak szczudła. Najlepiej uplasować się gdzieś pomiędzy, chyba że ktoś jest kulturystą.
@upup tyle tylko, że co dla facetów jest chuderlakiem dla wielu kobiet jest już całkiem przypakowanym gościem.
Kulturystyka i sporty sylwetkowe to jest taka sama choroba jak anoreksja. Człowiek nie potrafi ocenić swoich realnych rozmiarów. Dla mnie żaden kulturysta nie wygląda dobrze, bo to jest po prostu nie naturalne.
Wielkie cycory też nie przypadają do gustu każdemu, a już na pewno nie wielkie silikonowe wymiona. Mięśnie na sterydach właśnie takimi wymionami są. I to i to nie jest możliwe w naturze więc dla oka jest to brzydkie - jak ktoś twierdzi inaczej to jest to choroba i koniec kropka.
Kulturystyka i sporty sylwetkowe to jest taka sama choroba jak anoreksja. Człowiek nie potrafi ocenić swoich realnych rozmiarów. Dla mnie żaden kulturysta nie wygląda dobrze, bo to jest po prostu nie naturalne.
Wielkie cycory też nie przypadają do gustu każdemu, a już na pewno nie wielkie silikonowe wymiona. Mięśnie na sterydach właśnie takimi wymionami są. I to i to nie jest możliwe w naturze więc dla oka jest to brzydkie - jak ktoś twierdzi inaczej to jest to choroba i koniec kropka.

nervel123 napisał/a:
@up on akurat wyglada w miare proporcjonalnie wiec jak może byś odszedł czasami od komputera i nie walił tyle konia to nie było by to dla ciebie "kalectwo"
Mówisz o tym palumboismie?
@p0lybius w dużej części masz rację. Wiele moich koleżanek powtarzało, że dla nich facet jest pociągający jak uprawia sport. Nie musi mieć mięśni jak lekkoatleta ani 10%BF, wystarczą plecy szersze od tyłka, zaznaczone barki, niezapadnięta klatka i brak patyczakowych nóg. Taki wygląd można osiągnąć właśnie przez zwykły ruch bez odwiedzania siłowni.
Prawda jest taka, że wielkimi łapami i kulturystycznymi mięśniami jarają się bardziej sami faceci. Jak w busie czy na mieście idzie trochę bardziej zrobiony gość, to najczęściej uwagę na jego bicepsy zwracają inni faceci - kobiety na to nie patrzą, ważne aby facet nie miał brzucha po kolana i był w barkach szerszy niż w biodrach.
Prawda jest taka, że wielkimi łapami i kulturystycznymi mięśniami jarają się bardziej sami faceci. Jak w busie czy na mieście idzie trochę bardziej zrobiony gość, to najczęściej uwagę na jego bicepsy zwracają inni faceci - kobiety na to nie patrzą, ważne aby facet nie miał brzucha po kolana i był w barkach szerszy niż w biodrach.

Tak się składa, że neruss ma rację. Napompowani goście to (w większości) takie botoksowe lale wśród facetów. Chodziłem jakieś 10 lat na kick-boxing i Ci najwięksi, napompowani to były zawsze największe sieroty. Wiadomo jakby Cię złapał to by udusił, ale oprócz tego, że są wolni to większość, bo nie lubię generalizować, są słabi psychicznie więc też jest opcja takiego załatwić z użyciem mózgu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie