Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jak wkurzyć policjanta :)
camel87 • 2012-11-12, 17:57
Dziś panowie w niebieskich mundurkach po zatrzymaniu mnie zaproponowali mi 500 zł i 10 pkt karnych.
Zapytałem się "czy nie dało by się troszke mniej".
Pan Policjant z uśmiechem na twarzy powiedział "mam dziś dobry humor i idziemy na maxa".
Na szczęscie z jego wrednej mordy szybko uciekł humor jak dałem mu kartę z payback'u mówiąc "masz, nabij punkty"
Zgłoś
Endrju360 2012-11-14, 16:53 1
Widzę że większość osób nie jeździ własnym samochodem i nie rozumie że czasem nie wiele trzeba żeby zarobić punkty karne a jeśli jechał autostradą to raczej wielkiego zagrożenia nie stwarzał...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 17:15
Jakby mi zaproponowali 500zł to bym wziął, kasa zawsze się przyda

Tak, wiem, że chodzi o mandat.
Zgłoś
kacper_IK160P 2012-11-14, 17:44 2
camel87 napisał/a:

104 na 50tce, jak pamiętam to Art. 97 KW, a ty dalej śmigaj autobusem

Jego autobus ma 5x więcej mocy niż twój p🤬lnik, więc się nie wymądrzaj.

podpis użytkownika

C🤬j w dupę puszczalskim zdzirom. A napalonym r🤬aczom butelka w nos.
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie r🤬aj innych!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 18:39
@Endrju360

50 na autostradzie, to żeś k🤬a pojechał... Mam własne auto, motocykl, skuter i k🤬a łyżworolki i wyp🤬alaj, bo dostać punkty jest w c🤬j trudno. Ostatni mandat dostałem w czerwcu zeszłego roku i były to dwie stówy. Jak ktoś jeździ jak p🤬da i musi sobie c🤬ja przedłużyć, to niech zap🤬la - ja go i tak zrobię potem sprytem i to w dodatku zgodnie z przepisami.
Zgłoś
dumad 2012-11-14, 18:39
wczoraj w Ursusie (dzielnica Warszawy) po 12 w nocy zapieprzałem do domu (z tyrki) no i byłem już pod swoim blokiem a tu jeb koguty. miałem jakieś 80 /h w terenie zabudowanym. Policjant przyszedł do okna poprosił dokumenty, zapytał o przyczyne, później skąd jestem rozmowa skończyła się na tym jak powiedziałem że wynajmuję mieszkanie. Poszedł do radiowozu. Czekałem aż przyniesie mandat licząc że się jakoś dogadam na punkty. Pan policjant przyszedł oddał dokumenty "dziękuję dobranoc" równierz odpowiedziałem dziękując.

Pierwszy raz przytrafiła mi się taka sytuacja. Gdzie jak gdzie ale w warszawie nie ukarac za brawure? Dzięki jeszcze raz!

Podejrzewam że nie mieli urządzenia do pomiaru prędkości, więc możliwe że nie mogli mnie ukarac

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2012-11-14, 21:31 2
Żenujący dowcip, nie dopisałeś ile dostałeś w dupę na końcu za pyskowanie pałom
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-15, 0:52 2
A z przejeżdżającego nieopodal autobusu wysiadł kierowca i zaczął klaskać.
Zgłoś