bosze co za gówno, az musze sie isc wysrac, kto to tu wrzucił wgl, jebie fejkiem na kilometr.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
To jest portugalski, a nie hiszpański. Jestem ekspertem.
podpis użytkownika
Jak coś wiem to wiem, a jak nie wiem to wiem że mógłbym wiedzieć więc i tak wiem.
wojniz2 napisał/a:
Kurde, hiszpanki mi się zawsze z urodą kojarzyły, a tu figura niby może być, ale wór na łeb trzeba założyć.
Rusz się po świecie i sam oceń. W krajach południowych kobiety są paskudne. Szczególnie we Włoszech.
nie dosc, ze fejk to na pewno nie sa to hiszpanki bo po hiszpansku nie powiedzialy ani jednego slowa

Ja p🤬lę, bać się podpalonego jajka, zachodnie p🤬dy są już tak tchórzliwe że gdyby Słowianie chcieli podbić Europę to wystarczyłoby pokazać że nasi żołnierze potrafią zabijać, wbiłoby się na pal ze stu jeńców i Europa skapitulowałaby w trzy dni, z resztą Fani Kozich Szantów i przedstawiciele Mrocznego Ludu już to robią, jeśli chcemy dostać kawałek tortu musimy szybko przeprowadzić inwazję na Europę, nie bójcie się technologia nic im nie da, nie liczy się szpada tylko ten kto i jak nią włada, a Europejczycy z Zachodu już nawet krzyczeć się boją, nawet płonącego jajka.

Nie wiem może się mylę ale one chyba po portugalsku gadają.
mitrus80 napisał/a:
Ja p🤬lę: dżentelmeństwo sadola w najwyższej formie
Poza tym ładne dziewczyny tylko głupie i hałaśliwe
No i wygląda to na przesadną fejkową panikę prawdę mówiąc
Dopasowałem poziom dżentelmeństwa do poziomu dam na filmie.

wojniz2 napisał/a:
Kurde, hiszpanki mi się zawsze z urodą kojarzyły, a tu figura niby może być, ale wór na łeb trzeba założyć.
To akurat są Brazylijki