Gardzę ćpunami bardziej niż pijusami.
Pijus to nie ćpun?
zasrane ćpuny
Idź jebnij kawę, posłódź, potem posól ziemniaki. Wieczorem p🤬lnij wódę i zapal kiepa.

zasrane ćpuny
Zasrany, zakompleksiony z🤬b.

akurat obsrasz się jak się najebiesz za bardzo (za pewnie)zasrane ćpuny
podpis użytkownika
PodpisSpytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...

J🤬e cpuny, a najbardziej mnie rozbawia ze każdy nosi koszulke z trawka albo jakis inny emblemat, dom zasrany bongosami, plakatami, szaliczkami i opaskami w barwach Jamajki. Ci ludzie maja coś z łbem ze tak celebruja ćpanie.
J🤬e alkusy, k🤬y patologiczne, chleją j🤬ą niedobrą wódkę do 24 a potem do 3 w nocy muzyka i krzyki nap🤬lonych karyn.
Potem taki wyjdzie na korytarz i się zrzyga na schody, j🤬y patus z inteligencją szczura.
Po czym zarzyganym ryjem zapali papierosa i zasmrodzi reszcie klatkę schodową.
A najbardziej rozbrajają mnie Ci co mają w domach butelki po piwach i wódce na półkach poukładane, podłoga w kolorach wczorajszego obiadu a na sobie noszą koszulki z napisem "Piwo to moje paliwo"
Albo jakiś inny emblemat, na przykład do połowy wypitą butelkę piwa.
Jest ogromna różnica, pomiędzy jaraniem a chlaniem jak patologia z bloków, mimo że oba to używki, niszczące zdrowie w nadmiarze to po zjaraniu się nie masz sił się ruszać, najlepiej Ci się leży, ogląda film czy rozmawia z innymi.
A taki osiedlowy Zcarg patus, wypije pół litra i idzie szukać komu naj🤬, wódka jest dostępna tylko dla tego że głupi i wypity naród łatwiej się poddaje, tak się tworzy stada baranów posłusznych temu kto polewa

Jest ogromna różnica, pomiędzy jaraniem a chlaniem jak patologia z bloków, mimo że oba to używki, niszczące zdrowie w nadmiarze to po zjaraniu się nie masz sił się ruszać, najlepiej Ci się leży, ogląda film czy rozmawia z innymi.
A taki osiedlowy Zcarg patus, wypije pół litra i idzie szukać komu naj🤬, wódka jest dostępna tylko dla tego że głupi i wypity naród łatwiej się poddaje, tak się tworzy stada baranów posłusznych temu kto polewa
Różnica jest w skali zjawiska bo czy przyp🤬oli ci zjarany czy nachlany blokers jest zadna. I rozbawiaja mnie te mity jak człowiek staje sie niby spokojny po trawce. Otóz nie staje sie! To zalezy od człowieka, równie dobrze moge napisac ze jak ktoś sie nachleje to tez nie ma siły sie ruszyć, a z🤬bów po trawce widziałem dość.
Teksty jak to szlachcic rozpijał pańszczyźnianego chłopa juz przerabialismy w poprzedniej epoce i trąca myszka.