to chyba jeden z tych płaskoziemców co o 5G gadaja, chemtrails, rtęci w szczepionkach i nowym porządku świata. ten sam obłed w oczach i święte przekonanie w to co gada
Skoro ma implant, to powinien go sobie usunąć. Wiertarka, kątówka, obcęgi , 3 minuty i po implancie.
Wielka mi rzecz , Mnie kosmici uprowadzili i robili experymenty i jakoś tego nie rozpowiadam
Mało tego...

podpis użytkownika
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.
Na pewno nie brał wcześniej narkotyków w hurtowych ilościach, kolegę też śledzą drony i policja

Zwyczajna schizofrenia ( chyba paranoidalna), na którą może zachorować dosłownie każdy, nawet osoba inteligentna. Umysł ludzki potrafi płatać niezłe figle. Sama schizofrenii co prawda nie mam, ale za to depresję, która potrafi bardzo zmienić postrzeganie świata przez człowieka. Życie wydaje się cholernie smutne, zaczyna męczyć, ogarnia cię poczucie bezsensu życia. Sam fakt przemijania jest przygnębiający. Po co żyć i co kolwiek robić, jak i tak każdy z nas zdechnie...
SupremeLeader napisał/a:
Może naj🤬 długów i robi się ciepło to buduje sobie otoczkę niepoczytalnego. Psychologiem nie jestem ale za bardzo lata oczami jak by szukał co tu jeszcze dodać i wymyślić. A może jest po prostu p🤬lnięty.
Albo po prostu nie wyrabia psychicznie bo jest ciśnięty przez tych całych "łowców pedofili" zjebow, co sie dop🤬lą do pierwszego lepszego typa co szuka r🤬ania w internecie i lubi młodsze od siebie , a akurat trafi na prowokacje