📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:02
🔥
Ktoś tu zaraz dostanie w mordę
- teraz popularne

to chyba jeden z tych płaskoziemców co o 5G gadaja, chemtrails, rtęci w szczepionkach i nowym porządku świata. ten sam obłed w oczach i święte przekonanie w to co gada
Skoro ma implant, to powinien go sobie usunąć. Wiertarka, kątówka, obcęgi , 3 minuty i po implancie.
Wielka mi rzecz , Mnie kosmici uprowadzili i robili experymenty i jakoś tego nie rozpowiadam
Na pewno nie brał wcześniej narkotyków w hurtowych ilościach, kolegę też śledzą drony i policja

Zwyczajna schizofrenia ( chyba paranoidalna), na którą może zachorować dosłownie każdy, nawet osoba inteligentna. Umysł ludzki potrafi płatać niezłe figle. Sama schizofrenii co prawda nie mam, ale za to depresję, która potrafi bardzo zmienić postrzeganie świata przez człowieka. Życie wydaje się cholernie smutne, zaczyna męczyć, ogarnia cię poczucie bezsensu życia. Sam fakt przemijania jest przygnębiający. Po co żyć i co kolwiek robić, jak i tak każdy z nas zdechnie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie