Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Jak wyj🤬 się na motorze na 50 sposóbów
konto usunięte • 2014-12-18, 14:04
Tak jak codziennie pilnie wykonywałem swoje obowiązki służbowe (1h sadistica, 1h kwejka, i 1h jutuba), natrafiłem na jakąś polską ekipę nadupiającą na enduro. A, że temat mi bliski to wrzucam. Bo na c🤬j mamy promować amerykańskich ciuli, jak nasi też potrafią się ładnie wyj🤬
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-18, 23:34
Miki6830 napisał/a:

To czym jest zasilany elektryczny rozrusznik?

W tego typu motocyklach rozrusznik elektryczny to zbędny luksus, więc najczęściej go nie ma. Więc, odpowiadając na pytanie, rozrusznik w tym motocyklu zasilany jest siłą mięśni.
Zgłoś
jendrke 2014-12-18, 23:38
@up, prawie wszystkie pomarańczowe motocykle z tego filmu mają homologacje, akumulator, rozrusznik i światła
Zgłoś
thestroyer 2014-12-18, 23:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-18, 23:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gwardek 2014-12-19, 2:53
Orientuje się ktoś jaki jest mandat za jazdę takim sprzętem po publicznych drogach?
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-19, 8:28
Jak masz pecha to i 3 tys zł - jazda bez OC.
Ale jak dobrze jeździsz, powinieneś dac radę uciec
Zgłoś
UlrichVonJungingen 2014-12-19, 13:51 1
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2014-12-19, 16:03
DObra henterzy taki motor mieć pod dupa to jak bombe zegarowa :] piekne maszynki
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem