👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Selus93 napisał/a:
Odradzam STS, podatek 12 %
Lepiej stawiać np na betclicu
Widzę, że już nieźle się obłowiłeś na zakładach, skoro polecasz Betclica, gdzie limitują konto jak wygrasz tysiaka

Ja tam obstawiam tylko na przeciwników Polaków, aby jakby co mieć coś na pocieszenie

w internetowych zakładach nie biorą 12% podatku, więc polecam obstawianie na bet365 oraz bet-at home, a jak typujecie to patrzcie na kursy w pinnacle sports

Jak ktoś gra całe życie i raz taka wygrana wpadnie to suma summarum i tak pewnie nawet nie wyjdzie na zero. Chyba że ktoś jest przekozak i trafi taką wygraną za pierwszym razem albo trafia regularnie.

kajzerPL napisał/a:
Jak ktoś gra całe życie i raz taka wygrana wpadnie to suma summarum i tak pewnie nawet nie wyjdzie na zero. Chyba że ktoś jest przekozak i trafi taką wygraną za pierwszym razem albo trafia regularnie.
Jaki tam przekozak, trafienie takiej taśmy to tyle co trafić w totka, czysty fart, nic więcej. Nawet jak trafi i 15 razy, to i tak jest to zwykły przypadek. Im dłużej będzie grał takie taśmy tym będzie na większym minusie, innej opcji po prostu nie ma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie