DeavQ napisał/a:
Ciekawe w jakiej szatni się przebiera na WF u dziewczyn czy chłopaków
![]()
Zapewne w toalecie dla nauczycieli.

Mmm.. uwielbiam taki ton głosu
Tylko pytanie, czy jestem lesbijką jeśli on/ona mi się podoba?

No i gitara! Fajnie mu się głos zmieniał, ogólnie fajny chłopak. Peace!

najgorsze i najśmieszniejsze jest to, że jakieś 3/4 dziewczyn obejrzałoby się za nią/nim na ulicy...

Goner napisał/a:
chcialbym zobaczyc filmik w odwrotna strone
![]()
Myślę że z Justina biebera za parę lat będzie już kobieta, także śledź jej karierę
rumuńska_księżniczka, Achajka, Deveraux,
Bo DSiEFfCynKi LoFFcIaJoM TakIch MieShanCoFF
k🤬a zdanie pisać 30 sekund
Bo DSiEFfCynKi LoFFcIaJoM TakIch MieShanCoFF
k🤬a zdanie pisać 30 sekund

podpis użytkownika

Patrząc na usta, wciąż widać kobietę.
Wygląda słodko, miziałbym.
Wygląda słodko, miziałbym.

Już raz tłumaczyłem, czym tak naprawdę jest transseksualizm, w temacie o Kim Petras, jeśli ktoś nie chce się ośmieszać pisząc głupoty to zainteresuje się tematem, najgorsza jest niewiedza.
Więc tutaj się już nie będę powtarzał a tylko powiem, że jest to błąd natury, uwarunkowany hormonalnie i genetycznie, organizm posiada płeć mózgu i płeć ciała, i muszą się one zgadzać. A że kobieta i mężczyzna nie różnią się prawie niczym, bo i kobieta i mężczyzna powstaje zarówno z komórki kobiety jak i plemnika mężczyzny więc i budowa prawie wszystkich organów jest taka sama to różnią się tylko wykształconą płcią i paroma genami, nic po za tym, dlatego przemiana jest możliwa.
I do wiadomości wszystkich po operacji płci tak gość ma jak wy to nazywacie
wacka i moze por🤬ac sobie dziewczyny
.
Nawet nie macie pojęcia ilu takich gosci wśród was łazi w polsce i piją z wami wódkę
Więc tutaj się już nie będę powtarzał a tylko powiem, że jest to błąd natury, uwarunkowany hormonalnie i genetycznie, organizm posiada płeć mózgu i płeć ciała, i muszą się one zgadzać. A że kobieta i mężczyzna nie różnią się prawie niczym, bo i kobieta i mężczyzna powstaje zarówno z komórki kobiety jak i plemnika mężczyzny więc i budowa prawie wszystkich organów jest taka sama to różnią się tylko wykształconą płcią i paroma genami, nic po za tym, dlatego przemiana jest możliwa.
I do wiadomości wszystkich po operacji płci tak gość ma jak wy to nazywacie

Nawet nie macie pojęcia ilu takich gosci wśród was łazi w polsce i piją z wami wódkę